Majdnem 4 hetes babának kezdetek óta tápszerrel kell mellépótolni a tej mellé. Sns segítségével csináljuk egy hete, hogy stimuláljon a több termelésre. Mégis kevés még a tej és fáj a szoptatás. Mit rontok el?
mi az az sns?
egyébként velünk ugyanez volt csak én ráadásul 2 hét kórházi fekvéssel indítottam a szoptatást láz miatt....8 hetes korára mégis anyatejes lett kizárólag, nekem sem volt segítség, nem tudom mi bonyolul a tápszer bekeverésében.
egyébként miket eszel? nekem a kalács, pizza nagyon be tudta durrantani a mellem, és minden szopi előtt és után megittam 3 dl vizet..emellé citromfű tea és mother milk kapszula és a 7-5-3-1es fejés legalább napi kétszer.
értem. nekünk a cumi zavarra a bimbóvédő vált be. mármint én azzal tanítottam meg az elején szopizni, mert gondoltam, ha eleve műanyagot szív, akkor mindegy lesz neki hogy mellbimbó vagy üveg. nálunk nem zavart be.
a 7-5-3-1es fejést próbáld ki, és kitartóan kell, akkor is ha nem jön belőle semmi, mert a lényeg a stimuláció nem a kifejt mennyiség....ha így csinálod egy hétig, napi kétszer, és az sem hoz eredményt, akkor hagyd a fenébe szerintem.
hogy előbb 7 percig fejed a jobb mellt aztán 7 percig a balt, majd 5 percig a jobbat, 5 percig a balt, 3 percig a jobbat 3 percig a balt, majd 1 perciga jobbat egy percig a balt. horror fejésnek hívják, fárasztó tény, már csak összeadva is fél óra, ha napi kétszer csinálod úgy megy egy óra...de megéri hidd el, nekem legalább is megérte hogy utána csak anyatejes legyen a babám.
de az evés is nagyon sokat számít....ha főzeléket ettem semmi tejem nem volt másnap. ha kalácsot, csak úgy ömlött..ez most nem a diéta ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!