Nagyon fáj ahogy az egy évesem szopizik. Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig is érzékeny volt a mellbimbóm, szülés után hetekig vérzett.. :( A fogak kibújásakor volt egy elég rossz időszak, és most megint. A probléma szerintem az, hogy egyszerűen nem kapja be rendesen a bimbót, és dörzsölik végig. Amíg meg nem indul a tej, tépi, harapja is emellé. Elmondom neki, hogy nyissa nagyra, anyának fáj, de semmi. Ha felszisszenek mikor ráharap, akkor sír. Ha kiveszem a cicit annyiszor míg fáj, sír és egyre jobban. És az is probléma hogy a kezével folyamatosan erősen támasztja magát, így még közel sem tudom húzni magamhoz annyira hogy rendesen bekapja a bimbóudvart. Ha erőltetem ugyancsak sír. Minden pózban fáj, tehát ezen nem tudok változtatni. Mit tegyek? Néha már elegem van az egész szenvedésből, de emiatt nem szeretném abbahagyni. Este és hajnalban szopizik még, és eléggé ragaszkodik is hozzá.2016. jan. 17. 15:03
11/14 anonim válasza:
1 évest szoptatni???
Ez már senkinek se jó, se neked, a babának se létszükséglete már. Sokszor nem a baba sínyli meg az elválasztást, nem a bab nem tud leválni, hanem az anya és ez beteges. Nálad nem ez a probléma? Hogy nem a gyerek akar szopni, hanem te akarsz mindenáron szoptatni.
12/14 anonim válasza:
1 évessel én sem vesződnék ilyen körülmények között. Maximisan egyetértek a 6-os vàlaszolóval.
13/14 anonim válasza:
Abbahagynam, nem kínoznám magam. Ha a cumizas része hiányozna neki, akkor adnék.neki cumit. Elég nagy már, megtetted, amit megtehettél, ne szenvedj, élvezd a most következő izgalmas időszakot.
14/14 anonim válasza:
epp azert mert mar nem az eves a lenyeg valaszd ot le most! egy eves. minel idosebb lesz annal dacosabb, most szerintem kevesbe okozol neki bosszusagot mint ha a dackorzsak kellos kozepen valasztanad el. en is azt mondom hogy hagyjatok abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!