Ha kisgyereknek 1 cm es seb van a fején, mert a magára rántott egy kis szekrényt, hátul akkor bekell vinni varni, vagy elég ha bekötöm? Telefonon azt mondták hogy ahogy gondolom, de tanácstalan vagyok.
ahogy gondolod????
Vidd be természetesen !
ha nem is a kötözés miatt hanem hogy megnézzék jól van-e
attól hogy ma éppen jól lesz, az nem biztos hogy holnap is.
bár attól függ hogy nagyon vérzik -e.
legalább a házi gyerekorvoshoz vidd el !
te is megnyugszol meg a babádat is ellátják
de ez csak az én véleményem.
1,5 éves kislány anyuja
1 cm-es sebet csak akkor varrnak, ha oltári mély, akkor viszont nem telefonálnál, hanem szaladnál a dokihoz, mert látszana.
Én az első ilyen balesetnél bevittem az ügyeletre. Mire beértem, már elállt a vérzés, közölték, hogy tök fölösleges volt, lemosták betadinnal, ragtapasszal összehúzták.
A másodiknál be se mentem, szépen leápoltam.
Hozzáteszem, mindkét eset koccanásos baleset volt a tesóval, szóval az agyrázkódás kapásból kizárható volt.
Elsőnek:
Az első ilyen balesetnél először én is telefonáltam az ügyeletre és ugyanezt mondták nekem is: ahogy gondolja anyuka. Hát én gondoltam, de mint írtam, mire beértünk (8 km) már el is állt a vérzés.
Itt ha jól értem azért csak egy szekrény esett a fejére ,akár mekkora méretű is!ha magasból esett rá gondolom tudod a szekrény súlya többszöröződik.Nem a seb miatt kell aggódni hanem az ütés miatt!Tompa sérülés nélküli ütés, és csattanás is okozhat agyi sérüléseket.Hidd el Te is megnyugszol és a picid is látja szakember!Biztos minden rendben lesz,jobbulást a kicsidnek!
ápolónő 2 gyermekes anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!