Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 7 hetes a kislányom adhatok...

7 hetes a kislányom adhatok neki tehén tejet a tápszer helyett?

Figyelt kérdés
A tápszertől kiütéses az arca próbáltunk más fajtát is attól meg nem volt széklete. Sajnos nagyon kevés a tejem. Mit tegyek?
2008. szept. 16. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a mi generációnk is kapott tehéntejet, és meg lehet nézni, hogy mennyi allergiás, meg különböző bélpanaszokkal "rendelkező" ember van...
2008. szept. 16. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanazt akartam írni, amit az utolsó válaszoló.
2008. szept. 17. 09:40
 13/15 anonim válasza:
17%
Az én lányom 8 hónapos, most lett kevés a tejem, próbáltam minden tejpépet, tápszert, tejmentes dolgokat és mindent sugárba kihányt 2-3 óra múlva. Natúr joghurtot, túrót sajtot, vajat és tejfölt eszik, ettől semmi baja, elvittem a kórházba és egyszerűen azt mondta az orvos, hogy semmi baja, de neki csak tehéntejet tudok adni. Már azt adom hígítva ettől semmi baja. Ilyen gyerekek is vannak, nekem muszáj ezt adnom.
2008. nov. 21. 10:10
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak: most még semmi baja. De lehet, hogy megbosszulja magát pár év múlva, esetleg felnőttkorában. Én inkább még próbálkoznék.
2008. nov. 21. 10:33
 15/15 anonim válasza:
Próbáltam az összes márkát amit lehet kapni Magyarországon, de ami a lányomnak van az az orvos szerint undor. A szervezete nem bírja elviselni. Nagyon ritka babakorban. Az apja is ilyen, nem eszik zöldséget, húst, halat, gombát, mert a szagától is rosszul van. Csak tejterméket és tésztát szinte, ja és édességet. Amúgy nővér vagyok és tudom, hogy nem szabadna adni, de gyümölcslevet mégse adhatok neki vacsorára.
2008. nov. 22. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!