Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milumil tápszer? Németben...

Milumil tápszer? Németben élünk, kislányom az Aptamil nevű tápszert kapja (már csak este).

Figyelt kérdés
Na most, otthon ez a tápszer nem kapható, de a csomagolása tök ugyanolyan mint a Milumilé. Lehet hogy ugyanaz, csak más a neve. Még a maci is ugyanaz rajt. Ma megyünk haza de csak 1 dobozzal tudok vinni, majd kell vennem otthon valamit, ezért érdekelne
2011. jan. 8. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a kórházban a Milupa Aptamil HA. Prev tápszert írtak fel. A kettő nem ugyanaz lehet? Én bevinném a dobozát a gyógyszertárba, hátha tudnak segíteni.
2011. jan. 8. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
ugyanaz!! veheted itthon nyugodtan
2011. jan. 8. 11:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Mi a Milupa Aptamil HA1et ittuk. Az orvos fölírja,szóval kapható! Csak menj el egy orvoshoz :)

Szerintem nem ugyanaz, sose használtuk a Milumilt. De ebben nem vagyok tökéletesen biztos, de abban igen, hogy van Milupa Aptamil.

2011. jan. 8. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Müllerbe szerintem kapsz
2011. jan. 8. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

előző

MüllerbeN

bocs

2011. jan. 8. 12:54
 6/8 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM,SOKAT SEGÍTETTEK.
2011. jan. 8. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyan az, mi Törökországban vettünk Aptamilt.
2011. jan. 8. 23:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, recept nélkül is kapható minden hiperben, drogériában és patikában, ne aggódj.
2011. jan. 8. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!