Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes kislányom a tápszer...

5 hetes kislányom a tápszer miatt nem kakilt ma egész nap? Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés
Tegnap már muszály voltam kicsit lázmérővel piszkálni és sikerült is neki a kaki, de ma már az se használt.
2010. okt. 13. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

az még nem baj ha egy napig nem kakál ha váltotok.

náluk még az is jó ha 4 napig nincs kaka. ha fáj a hasa akkor talán segitenék de ha nem tök normális.

2010. okt. 13. 14:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy normális ha nem kakál 3-4 napig is akár. Ilyenkor csak annyit esznek amennyit a szerevezetük fel is használ. (nekem legalább is ezt mondta az orvos)
2010. okt. 13. 14:42
 3/8 A kérdező kommentje:
De ő nagyon szenved majd felrobban az erőlködéstől. Dokija ma annyit mondott hogy csináljam hígabbra a tápit de hát hiába ez se használt pedig ma már higabban kapta
2010. okt. 13. 14:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen tápszert használtok?
2010. okt. 13. 14:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha 3-4 napig nem kakil, az max az anyatejeseknél normális, nem a tápszereseknél. Tápszeres babának minden nap kell kakilnia, orvos mondta, s nálunk ez igy is van. Szóval a tápszertől max szorulása lehet, azért jön nehezebben, de minden nap kell, hogy legyen kaka. Amig babám anyatejet kapott csak, volt, hogy 6 napig nem volt semmi a pelusban a pisin kivül.
2010. okt. 13. 14:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Beba HA Start Aktiv a tápszer. De most kipróbálásnak írt fel nem hipoallergén Milupa Milumil 1-est. Állítólag azt jobban szeretik a babák.
2010. okt. 13. 16:37
 7/8 anonim ***** válasza:
ha már nem birod nézni a szenvedését adj neki egy fél glicerines kupot. nekünk segitett!
2010. okt. 13. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:

milupa tápszer valószínűleg segíteni fog, nagyon jó! adjál neki sok-sok folyadékot is, babavizet, esetleg babateákat

és a glicerines kúp, szigorúan csak felet és csak akkor ha látod a babán hogy szenved, ebben a korban nekem is rá kellett segítenem, mert én sem bírtam nézni a babát, hogy szenved és nincs széklet már 4-5 napja, nem szokott hozzá, max. 2-3 hétig használtuk, de a 4-5 napokat azért kivártam

2010. okt. 13. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!