Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nektek a párotok beleszólt...

Nektek a párotok beleszólt abba, hogy ki előtt szoptathattok/szoptattok?

Figyelt kérdés

Az még nem zavarna, ha az zavarná ha nyilvánosan akarok szoptatni, mert nem nagyon készülök ilyesmire, nyilván lehet persze "vészhelyzet". Vagy ha a volt pasim előtt tenném, vagy mit tudom én, szóval valami extrémre készülnék.

De ő azt mondta, hogy az is zavarja, ha a szűk család, mondjuk a saját szüleim előtt szoptatok, és az csak a babára és rám tartozik. Nyilván én sem úgy gondolom, hogy direkt társaságban akarok szoptatni, de előfordulhat, hogy pl. itt van valaki, épp bejön valamiért a szobába ahol etetem a picit, stb. Nem túlzás ez a részéről szerintetek?

Másrészt meg szerintem ezt nekem kellene eldönteni, szerinte meg mindkettőnkre tartozik. Mit gondoltok?...

2016. jan. 8. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Most 36 hetes vagyok, még nem szolt bele, de nem is akarok senki elott szoptatni majd, csak elotte. De szerintem ha az ocsem elott szoptatnek az tutira zavarna.
2016. jan. 8. 20:53
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
Nem szolt bele,de teljesen egyett ertett es tamogatott abban,hogy senki mas elott nem szoptatok. Tehat pl a csalad nalunk volt es epp be akartak volna jonni abba a szobaba ahol szoptatok,akkor szolt hogy most ne,mert szoptatok! De ez az en keresem volt,de ettol fuggetlenul o is igy gondolta!
2016. jan. 8. 20:57
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

nem szolt bele de nem is volt ra szukseg mert teljesen egyet ertettem vele abban hogy ez anya es baba dolga, egyedul edesanyam elott szoptattam azt is csak egyszer. reszemrol a nyilvanos sem jatszik inkabb uy indulok el otthonrol hogy elotte megetetem hogy ne az utcan kelljen. se babanak se anyanak nem jo.

ha beleszolt volna a ferjem akkor pedig megfogadtan volna a tanacsat.

2016. jan. 8. 21:03
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Nem szólt bele, miért tette volna? Az én testem. Én nők előtt nyugodtan szoptattam (persze megkérdeztem előtte, hogy nem zavarja-e), még az apukám sem volt gáz, de idegen férfiak előtt nem nyilván.
2016. jan. 8. 21:11
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nekem sem szolt ebbe bele, bar az en ferjem nagyon keves dolog miatt szol nekem, total szabadsagot adunk egymasnak, ezt ugy ertsetek, hogy keves dolog miat cs&sztetjuk a masikat :) Szoval en anyosom, anyukam es a sogornom elott szoptattam, mas elott nem. Ha elmentunk vhova, a kocsiban, vagy egyszer volt olyan, hogy Tihanyban egy etterem teraszan elfordulva, lekendozve... ;))
2016. jan. 8. 21:24
 6/10 anonim ***** válasza:
85%

Nem egy "beszólogatós" (beleszólogatós) párkapcsolatban élek. Nem is lenne a férjem, ha bármit megpróbálna megszabni, megparancsolni.

A kérés, az más, de ilyet eszébe nem jutott kérni, mivel átlépett volna vele egy határt. Ez a téma a saját testemmel való önrendelkezés körébe tartozik.

Az már más, hogy egyébként is szégyellős vagyok, nem állt szándékomban a nagyvilág előtt szoptatni. A kórházban nem volt lehetőségem elhúzódni, látta boldog-boldogtalan, aki a szobába lépett bunkó módon kopogtatás nélkül, de otthon már más volt. A férjemen kívül csak a védőnő és édesanyám látott szoptatás közben.

2016. jan. 8. 21:58
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Nem szólt bele, mert ismer. Sok helyen megoldottam a szoptatást (autóban, étteremben, orvosi váróteremben stb.), de mindig elvonulva/elfordulva/elkendőzve, hogy ne lássanak és ne is okozzunk másnak ezzel kellemetlenséget. 3 férfi előtt viszont simán szoptattam: párom, nőgyógyászom és egy ismerős műtősfiú (utóbbi 2 a kórházban látott, mivel a szülés után több alkalommal is meglátogattak), emellett 2-3 közeli barátnőm, nő ismerősöm volt, akik elől nem bújtam el, ha éppen etetésidő jött.
2016. jan. 8. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Eltúlozza a dolgot, ezt neked kell eldöntened. Főleg, hogy nem "szoptatási aktivistának" készülsz.
2016. jan. 8. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Sztem is túlzás. A te tested es neki is tudatositania kellene h a mell nem szexuális testrész hanem gyermektaplalas. En eltakarva szoptatok bárhol, 3 kisgyerek mellett nem is nagyon lehetne nem kimozdulni.
2016. jan. 10. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére eszébe sem jut, hogy lehetne ilyenbe beleszólása. Ha ennyire bele akarna szólni az életembe, biztos nem is lenne a férjem. :)
2016. jan. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!