Akik szoptattok, tényleg éhesebb ilyenkor a kismama?
Én csak az első szülésem után éreztem nagyobb éhséget, mert nagyon kimerültem fizikailag.
Viszont a folyadékszükséglet egyértelműen nagyobb. Szoptatás közben mindig innom kellett, főleg az újszülötteknél.
Aztán ahogy nőttek a babáim, úgy ez csökkent valamennyit, úgy egy éves koruk körül már em kellett azonnal innom.
De fontos, mert én éreztem, hogy kevesebb a tejem, ha nem elégítettem ki az ivásszükségletemet.
Én nem, sőt, ahhoz képest, hogy a terhesség végén egy lovat meg tudtam volna enni egy ültő helyemben, kifejezetten keveset eszek. Van, hogy csak ebéd és vacsi. Viszont borzasztó szomjas vagyok állandóan, hihetetlenül sokat iszom, pedig azelőtt annyira nem igényeltem, hogy jó, ha 1 liter megvolt naponta. Azt sajnos nem mondanám, hogy fogyok ennek ellenére, 7-8 kiló makacsul tartja magát rajtam, pedig tornázom is már :(
3,5 hónapos a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!