Élszaka is szoptató anyukák! Ha nem fekve szoptattok, hanem az ágyon felülve (tehát nem is fotelban), milyen párna vált be, ami elég nagy és erős, hogy jól megtámassza a hátatokat?
Figyelt kérdés
2015. szept. 28. 09:30
1/3 anonim válasza:
semmilyen...inkább bevittem egy étkező széket, és abba tettem egy párnát, aminek neki tudtam dőlni, meg egy stokit a lábam alá mert alacsony vagyok...párszor próbáltam az ágy végébe szoptatni de borzasztó hátfájásom volt utána
2/3 anonim válasza:
SOsem szoptattam így ahogy írtad, pedig első gyermekem 2 évig szopizott, a második 15 hós. Baromi kényelmetlennek tűnik amit leírtál. A fotel sokkal kényelmesebb párnával, vagy az ágyon fekve. Éjjel nálam csak az ágyon fekve jön be.
3/3 anonim válasza:
Hát én nagy puffot szoktam használni hozzá, mert az olyan jó.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!