Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Van még valaki, akinek nincs...

Van még valaki, akinek nincs több teje akármit csinál? Vagy tápszerrel pótol?

Figyelt kérdés

Babám most 5 hetes.Szépen beindult a tejem is, szopizott ügyesen, aztán 1 hetes korától jöttek a bajok.Nem volt elég a tejem neki, nem hízott 2 hét alatt csak 11 dkgt.Tápszeres pótlás kellett.Vettem szoptanítot, azzal pótoltam és kézi avennttel próbáltam fejni, nem sok sikerrel.Mindig elaludt evés közben.A szoptaníttal félrenyelt, hátranyelte a nyelvét, elszürkült, majdnem megfulladt, ki kellett a torkábol szedni.Kórházban voltunk 3 napot, kapott antibiotikumot.Szopott mindi egy órát, utánna kapott pótlást, utánna fejtem.Vettem more milket, attól picit több lett.Hazajöttünk hívtam fejőnőt, megtanított kézzel.Azzal se jöt egyszerre vagy 20-30 ml.

Próbáltam homeot, rántott levest, őszilevet, zabtejet, laktoherbet, alnaturat, fitolacot, hipp szoptatós teát.

Vettem elektromos medelát, azzal se jött, béreltem klinikai medelát, ezzel jön jobban, csak hamarabb végzek több nem lesz.

4 cumisüveg van, dr.brown, ezzel végre nem fuldoklik a többi Sz@r..Nuk, tomee tipee, nuby.

De még ebből is máshogy kell mint ciciből, már meg nem tud szopni rendesen, mindig elveszti a vákumot.Nagy nehezen megeszi a 30-t ciciből, vagy annyit se meg 100 táp:(

Minden este sírva fejem le neki azt a 20 ml, mert fontos az anyatej.Velem alszik, hogy szopjon közbe igx csak 1x kel táp éjszaka.(

Már megint csökken a tejem, pedig annyi pénzt, időt és anargiát fordítottam már rá, hogy legyen egy kevés.De lehet gonosz vagyok, néha úgy érzem belefáradtam már, hogy minden evés után még kínozom magam 1 órán keresztül 20 ml-ért.A babám is szeret cicizni, de már 10 perc után visít ha ciciből ennni is kell.

Anyatejet kéne kapjon(gyűjtőből nem akarok), de ez igy nem jo senkinek.Utálom a tápszert, meg hogy igy alakult.Meddig csináljam igy?

Tudom, hogy mindent megtettem, de nagyon rossz érzés mégis.Abbahagynám a szopit akkor is mardosna a lelkiismeret, de igy meg megzavarodok, hogy szenvedünk mind ketten.:(

Hogy tudja magát az ember túltenni rajta????

2010. márc. 25. 17:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
hm.. hova jön a privi? az email címre? kis help, ha valaki tudja!
2010. márc. 26. 17:02
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.Megpróbálom itt beszerezni, hátha van valahol.Ha nincs mindenképpen írok!

Ha van akkor is:D

2010. márc. 26. 17:34
 13/13 anonim ***** válasza:

[link]

itt vannak helyek:)

2010. márc. 26. 19:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!