Mit csináljak? 3 hónapos kisfiam miért nem akar szopizni?
Figyelt kérdés
Az eddig nyugodt babám, 2 napja sírdogál, szinte egész nap, cicire teszem, egy darabig szopizik, majd sír. Teljesen tanácstalan vagyok. Tejem van bőven, próbáltam a lefejt tejet neki adni, de az sem kell neki igazán.2010. márc. 24. 18:29
1/6 anonim válasza:
nem lehet,hogy a hasa fáj?vagy esetleg a foga?
2/6 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt hasfájós. A foga jönne? Az még nem korai? Napközben egyedül abszolút nincs el, aludni sem akar, max fél órákat.
2010. márc. 24. 20:31
3/6 anonim válasza:
Esetleg nem jött meg a menzeszed?
Nekem is ezt csinálta mikor megjött a menzim és nem is szopizott tovább éppen 3hós volt :((
Kitartás és sok egészséget :)
13hós fiu mamija
4/6 anonim válasza:
Az én fiam is csálta ezt 3 hónaposan pár napig, majd pár napig meg csak úgy falt! Mai napig nem tudom, hogy miért csinálta, de olvastam itt, hogy más baba is szokott ilyet csinálni. Próbálgasd azért. Nekem is volt olyan, hogy fl óráig próbálkoztam, mire elkezdett szopni. Kitartás!
Most 4 hónapos a fiam, de most meg az jött rá, hogy 2-3-at kortyol, utána meghúzza a cicim, és cuppant egyet, majd megint kortyol, és így tovább. Szerintem tetszik Neki a cuppanás. Mindig van vmi...
5/6 anonim válasza:
Fejlődési ugrás.Nyugi, csak légy kitartó. Menzeszed nem jött meg? Más ízű lesz a tejed miatta. Foga? nem jöhet (az én babámnak ebben a korban jött az alső kettő).
6/6 A kérdező kommentje:
Nem jött meg a menzeszem. Eddig semmi gond nem volt a szopizással, ügyesen evett mindkét mellből. Most meg egy idő után elkezd nyöszörögni, ha tovább erőltetem, még jobban sír, megböfiztetem, de még utánna sem kéri. Így nem lakik rendesen jól, és nem tud jókat aludni, hanem óránként enne kicsit. Ha cumisüvegből adom neki, úgy is immel-ámmal eszik. Szóval, nem értem mi történik. Eddig egy hangja sem volt, most meg olyan sokat sír.
2010. márc. 26. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!