Mit tegyek a csak komfort szopizni akaró babámmal?
3 hetesen mit tegyél vele? Komfortszopiztatsd! Az a csöpp kis baba most ezt igényli. A tested közelségét, a bőröd melegét, a tejed illatát, a szívdobogásod halk hangját. És hidd el, hogy a komfortszopizó baba is nyel tejet. Néha néha belekortyol. Örülj neki, hogy ilyen ügyes.
Persze ettől adhatsz neki cumit, lehet próbálkozni hátha elfogadja, és elalszik, megnyugszik azzal is, de azért hagyd cicizni. Neki ez most a világ közepe, eleje és vége. Erre van szüksége.
én is pótoltam
és sokszor megesett hogy komfortszopizásnak tűnik ugyan, de fejésnél rájöttem, hogy ha várunk egy kicsit és utána fejek, megint jön tej, megint várok, utána megint jön..
a baba is ezt várhatja...
nem tudom jól magyaráztam e előbb, de szóval van, amikor csak időnként jön egy korty tej és várni kell.
így ez nem komfortszopizás, csupán a tej nem jön úgy.
ajánlatos lenne így óránként, kétóránként szoptatni, míg be nem indul rendesen
állítólag 4
*40 napig minimum ki kellene tartani
a babák türelmesek. képesek órákat várni éhesen mire kicsorog annyi, hogy jól lakik(szóval órákig cicin lenni..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!