Ma lemerült az elem a mérlegben,1 hete eltörött az elektromos mellszívó, teljesen felborult a szoptatás mivel nem tudok mérni, hány percig szokott szopizni 14 hetes babátok?
Na... én meg azért méregetem, hogy eszik-e eleget! :o :D
Bárcsak attól kéne "tartanom",hogy túleszi magát.. ! :/ :(
"Már hogyne enné túl magát most pofáztam ömlik már vissza a hányás akkor sem hagyja abba csak jobban ismerem a saját gyerekem....komám hogy még ebbe a csoportba is a parasztság megy"
szép megnyilvánulás, igazán egyedi a stílusod.
Nem értem amúgy, hogy miért ne lehetne méregetés nélkül szoptatni, ezt egyébként sem lehet percre megmondani, van olyan baba, aki 5 perc alatt telekajálja magát, a másik meg 20 percig nyammog, 3 perc szünet, aztán még 10 perc...
Ha tényleg ennyire félsz a túletetéstől, csinálhatod azt, hogy a kimért adagokat adsz neki, megnézed mennyi az, ami szerinted elég neki-tehát amíg még nem bukja vissza, és annyit próbálsz neki adni minden etetésnél. Ez persze csak úgy megoldható, ha fejsz, és üvegből adod neki. Vagy ugye tápszerrel. Nem értem ezt a visszahányós dolgot se, vannak bukós babák, aztán pont. Gyenge a záróizom. De persze a te gyereked, te ismered. Vagy nem?
nem olyan felfújt lufi mint a többi a feje is a teste is sokkal másabb mint a tápszereseké
Ritka bunkó vagy. Szegény gyereked :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!