Avent vagy Medela Swing?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudom szoptatni a babám, viszont tejem van. Eddig Avent kézi mellszívót használtam, viszont úgy gondolom, hogy eljött az ideje, hogy vegyek elektromosat. Az Avent és a Medela Swing között gondolkozom. A tejtermelést is szeretném növelni. A tapasztalatokra lennék kíváncsi, kinek melyik és miért vált be. Köszönöm.2015. okt. 16. 20:33
1/5 anonim válasza:
Nekem az avent elektromos vált be nagyon az elsőnél és most a második babánál is. Medela kezim volt előtte, semmit nem ért. Elektromosrol nem tudok Medelaban nyilatkozni.
2/5 anonim válasza:
Swing! Stimuláció, illeszkedő tölcsérek, orvostechnikai készülék.Megbízható.
Nézd meg az Avent használati utasítását. Azt sem mondja meg, hogy milyen ritmusban vagy milyen vákuummal szív.
Viszont sokkal olcsóbb.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, végül a Medela mellett döntöttem és bevált.
Használtan vettem, jóval olcsóbb volt, de még garanciális.
2015. nov. 12. 07:38
4/5 anonim válasza:
Örülök, hogy bevalt :)
Nem akartalak az aventra rabeszelni, de Medela swingben nincs tapasztalatom.
A lényeg, hogy tudsz szépen fejni.
Szép napot! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Nem éreztem rábeszélésnek :), kíváncsi voltam a tapasztalatokra.
Kéziből nagyon bevált az Avent is :)
2016. febr. 1. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!