Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ma lemerült az elem a mérlegbe...

Ma lemerült az elem a mérlegben,1 hete eltörött az elektromos mellszívó, teljesen felborult a szoptatás mivel nem tudok mérni, hány percig szokott szopizni 14 hetes babátok?

Figyelt kérdés
Össze vissza szopizik nem tudom mérni..... viszont ő nem az a tipus aki abba hagyja ha elég reggelig is el lenne rajta egész hányásig... elötte időt nem mértem hanem közbe mérlegeltem
2015. dec. 13. 15:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mérni akarsz, de mérleg nincs, elem sincs bele, mellszìvó sincs, tàpszerezni nem fogsz, (nem mintha javasoltam volna), de mondjuk meg hogy meddig kéne szoptatnod. Mégis milyen megoldàst vàrsz, ha mindenkit leugatsz? Semmi nem jó, rajtad kìvül mindenki hülye, soha nem nevelt még gyereket, vagy ha igen, csak kis gnómot. Amúgy meg, ritka buta egy fehérnép lehetsz.
2015. dec. 13. 19:43
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Minden baba más.

Elvileg te annyira ismered akkor minek ismeretlenektől várod a választ.

1 hete eltört vegyél másikat! Egy hét alatt meg lehet oldani ha ennyire rá vagy szorulva.

Az anyatejesek általában a ducibbak.

Szegény gyermek.

2015. dec. 13. 19:45
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Szegény gyerek...ritka undorító, mocskos szájú anyja van.
2015. dec. 13. 21:31
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Az en babam 12 hetes. 5-10 perc kozott szopik 90-140 ml kozott. Van olyan, hogy a 140- et 5 perc alatt kiszivja de van, hogy 10 perc.

Nem merem mar csak parszor tettem amiota ilyen keves ideig szopik.

2015. dec. 13. 21:52
 15/21 A kérdező kommentje:

Utolsó komment köszönöm szèpen a válaszod

A többi állszent pèlda mami tehet 1szivesèget :)

2015. dec. 13. 21:57
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Milyen álszent mami??? Elmebeteg vagy, nem gyanús? Többen próbáltak válaszolni, mindenkit leugattál! Annyira ismered a gyerekedet, akkor mi a francnak itt kérdezősködsz? Oldd meg, okostojás!
2015. dec. 13. 22:30
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de én abszolút normálisan válaszoltam, hogy minden gyerek más. Az én fiam pl fél órát szopizott ennyi idősen is, és tanácsoltam, hogydszerezz elemet. Ha ez szerinted okoskodás, meg álszenteskedés, akkor a probléma a te készülékedben van. Nem szoktam reagálni az ilyen kirohanásokra, de a tiéd abszolút indokolatlan és rettenetesen csúnya. Ahogy a tápszeres gyerekekről is írsz... Nekem a fiam tápszeres volt, de nem volt kövér, stb. Egy kicsit válogasd már meg a szavaid légyszíves. Kulturáltan beszélgess, ha már segítségért jöttél.
2015. dec. 14. 06:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Azta... Ha mi feszültek vagyunk, te minimum elmebeteg.
2015. dec. 14. 06:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy az egyetlen, aki minősíthetetlen stílusban beszél azokkal, akik segíteni akarnak. Szállj egy kicsit magadba, nem te vagy az egyetlen, akinek gyereke van.
2015. dec. 14. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

14.40: és akkor nem is olvastad azt, amit reggel töröltek, ocsmány volt.

HArmadik gyereknél nem hiszem el, hogy ennyire mérlegfüggő legyen valaki, hogy ennyire ne legyen tapasztalata.

2015. dec. 14. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!