Hogyan működik a bimbókiemelő?
Figyelt kérdés
Valóban hasznos a lapos bimbónál?
Mennyi idő után szokik hozzá a mell és lesz kemény a bimbó?
2008. szept. 14. 16:20
1/4 anonim válasza:
Nekem is lapos a mellbimbóm, illetve az volt. Ezzel nem volt gond, nem kellett bimbókiemelő. A pici bekapta, és másodperceken belül a megfelelő alakúra formálta. Amikor abbahagytam a szoptatás, maradt is egy kis mellbimbóm. Ngyon szokatlan volt. A bimbókiemelő tudtommal akkor kell, ha befelé forduló a mellbimbó. Védőnő javasolta a kiemelőt?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem javasolta senki. Én gondoltam úgy hogy az segít, ill. megkönnyíti majd a szopizást hogy ne a babának kelljen majd vele szenvedni.
38hetes vagyok, de már 3hónapja előtejem van.
2008. szept. 14. 16:40
3/4 anonim válasza:
Akkor vidd be magaddal a kórházba, és ha a pici nem tudna szopni nélküle, akkor próbáld meg használni. Kórháza válogatja, hogy a szülésznők, csecsemősök hozzáállása milyen a bimbókiemelőhöz. Akármit is mondanak majd, semmi ne szegje a kedvedet, az a lényeg, hogy neked és a picinek egyformán jó legyen majd.
4/4 anonim válasza:
Lehet hogy marhaságot kérdezek, de ez a bimbókiemelő csak akik szoptatnak azok használhatják? Mert nekem befelé forduló mellbimbóm van, és nagyon zavar. Gondolom ez segíthetne a probléma megoldásában. Tudna vki tanácsot adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!