Szoptatás alatt lehet sportolni?
szia
én előtte is sportoltam-még aznap is voltam-nagyon jól esett-és könnyű szülésem is volt.milyen sportra gondolsz? mert pl futni nem ajánlatos,mig szoptatsz.én kb.3 héttel szülés után már kezdtem-de nagyon óvatosan.10et egy gyakorlatból.pici hasizom,néhány guggolás-fekvésben lábemelés.vigyázz,ha véreznél,hagyd abba-és fokozatosan kezd.nem tudom merre laksz,mi a 6.héttől járunk.baba-mama tornára.persze a baba ilyenkor még fekszik-és mami tornázik,max a végén emelgetjük.de van jóga,pilates-babával is.érdemes körülnézned mik a lehetőségek a környéken-ha nem akarod másra hagyni.Rubint Réka kazija is jó,v kezdetnek kismama dvd.
sok sikert
Szia!
Ha előtte tornáztál, akkor mindenképp folytasd. De óvatosan. Azt olvastam, hogy ha túlzottan sok kalóriát fogyasztasz el így, elapadhat a tej. Az izomlázzal meg vigyázz, mert állítólag az így keletkező anyagok belekerülnek a tejbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!