Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatás alatt lehet sportolni?

Szoptatás alatt lehet sportolni?

Figyelt kérdés
Elsősorban azok írjanak, akik korábban rendszeresen sportoltak és tapasztaltak -e vmilyen változást?
2008. szept. 13. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:

szia

én előtte is sportoltam-még aznap is voltam-nagyon jól esett-és könnyű szülésem is volt.milyen sportra gondolsz? mert pl futni nem ajánlatos,mig szoptatsz.én kb.3 héttel szülés után már kezdtem-de nagyon óvatosan.10et egy gyakorlatból.pici hasizom,néhány guggolás-fekvésben lábemelés.vigyázz,ha véreznél,hagyd abba-és fokozatosan kezd.nem tudom merre laksz,mi a 6.héttől járunk.baba-mama tornára.persze a baba ilyenkor még fekszik-és mami tornázik,max a végén emelgetjük.de van jóga,pilates-babával is.érdemes körülnézned mik a lehetőségek a környéken-ha nem akarod másra hagyni.Rubint Réka kazija is jó,v kezdetnek kismama dvd.

sok sikert

2008. szept. 13. 21:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha előtte tornáztál, akkor mindenképp folytasd. De óvatosan. Azt olvastam, hogy ha túlzottan sok kalóriát fogyasztasz el így, elapadhat a tej. Az izomlázzal meg vigyázz, mert állítólag az így keletkező anyagok belekerülnek a tejbe.

2008. szept. 13. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
szerintem várj vele. Amúgy, ha valaki szoptat, sokkal hamarabb nyeri vissza a régi alakját.
2008. szept. 14. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!