3 honapos a babam! Keveset hizott. Hogyan lehetne szaporitani a tejet? Mitevo legyek?
7 percig fejed a bal melled, majd ugyanennyi ideig a jobbat...aztán 5 percig egyiket 5 percig másik, 3-2-1 percig...
melós, és időbe telik míg eredménye lesz, 2-3 nap minimum.
Emellett igyál legalább 3 dl vizet szopi előtt és ugyanennyit szopi után és egyél annyi szénhidrátot amennyi csak beléd fér: pizzát, kalácsot, kekszet.
Születése óta csak így fejek (napi 4x), de semmi eredménye. Nemhogy nem nő, de elkezdett csökkenni is a tejem.
3 hónapos szintén
Hm, szerintem ez nem gond. Az én kisfiam 3160 grammal született, 3 hónaposan 5440 gramm, úgy hogy 2 hósan 5210 gr volt. Éjjel alszik 12 órát, nap közben 5-6 alkalommal eszik. Én nem mérem mennyit eszik, jókedvű! Védőnő szerint sem gond ez, sőt. Elhagyott éjjel több evést! 3. gyerkőc, még így is ő vezet a 3 hós súlyokat tekintve.
Szopitea, rengeteg folyadék, esetleg homeo: urtica urens 5 ch. 1. nap 3x5, 2. nap 2x5, 3. naptól 1x5 amíg tart a tubus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!