Fejéssel csak az első hetekben tudom szaporítani a tejemet vagy később is? A horrorfejést hány napig kell alkalmazni, hogy eredménye legyen?
Köszönöm a válaszokat.
Az a baj, hogy nem elég a tejem, igazán csak reggel tele a cici, olyankor szivesen szopizza, de az utana lévő etetésekkor már nincs elég, így egyfolytában elalszik rajta. Emiatt tápszer kap pótlásnak.
Probáltam napokig, hogy csak cici, hátha lesz több tej, de az én babám csak sápadt lett, aluszékony, állandóan elaludt szoptatáskor, a tej pedig nem lett több.
Kedves utolsó, a hozzaszólásod új reményt adott:)
Most kb 50-60%-ban van anyatej, a többi pótlás. Reggel 180 milit simán szopizik, aztán következő szoptatásra már csak 50-60 mili marad a többi pótlás, ill. estere még néha tudok 140 milit adni neki. Egy nap 5x-6x eszik. Este 11 körül alszik el és reggel 7-8ig.
Gépivel és kezivel is fejem. Jaj de jó lenne ha sikerulne kicsit szaporítani. Akkor éjszaka is feljelek, kiprobalom, nwgyon koszonom!:)
A 20-30 milit úgy érted, hogy "első napokban" , hogy születés után, vagy amikor lecsökkent a tej?
Két hónapig volt elég anyatej, most a harmadik hónap lett ilyen, hogy tápszert is kapott. Remélem még nem keső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!