Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » 3hetesek vagyunk. Tejem eddig...

3hetesek vagyunk. Tejem eddig se sok volt, iszom a laktoherb teát. Tegnaptól azt vettem észre hogy még kevesebb tejem van. Így is tápszerrel pótoltunk. Már késő elkezdeni szedni az urticaria urenset?

Figyelt kérdés
2008. szept. 12. 10:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Mi 5 hetesek vagyunk. Nem késő elkezdeni szedni. DE! Igyál eleget! Nekünk is ez volt a gondunk, de már van bőven tejcsi, mert minden nap írtam, hogy mennyit iszok. Vizet, gyümilevet, alkoholmentes sört, tejet. 3,5 v. 4 liter elég. nekem már annyi van, hogy tudtam fagyasztani is. - Mondom 5 hetes a babám. :) Én is aggódtam, de nem kell, csak igyál eleget és persze egyél rendesen, nem kell azért teletömni magad. Ja, és ne felejts el fejni, mert minél többször teszed cicire és fejsz annál több termelődik. Nem baj, ha nem eszik a babód szopi közben. Majd fog. A tápszert már sikerült elhagyni, most jön a cumisüveg elhagyása.. Na, ez lesz a nem kis meló, mert lusta a Pöntyöm.

Ne aggódj, lesz tejed csak igyál eleget. :)

Jó babázást :D

2008. szept. 12. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!