Mi lehet a megoldás?
A lefejt tej szerintem nem a legjobb megoldás, mert esetleg cumizavar alakul ki nála. Az egyik megoldás, hogy mellre teszed, amikor úgy gondolod, hogy éhes, akár félóránként. A másik hogy megeteted, és aztán kibírtok valahogy 2 órát a következő etetésig, ettől elvileg "megtanulja", hogy rendesen egyen etetéskor. Az én gyermekeimnél bevált az utóbbi módszer, de minden baba más, és Te ismered gyermekedet, nála mi lenne a legjobb megoldás. Persze, ha úgy látod jónak, attól sem lesz baja, ha lefejt tejet eszik, csak esetleg ez később a szoptatás rovására mehet.
Nem lehet esetleg, hogy a másik melled túlságosan tele van, azért tud belőle nehezebben enni? Próbáltál kicsit kifejni belőle, mielőtt megszoptatod?
Jó úton haladtok a cumizavar kialakulása felé vagy már ki is alakult,azért nem szopizik.Egy ilyen kicsi babánál szerintem nem kell itt méregetni az időt,kihúzogatni a 2 órát,ha fél óra múlva éhes,megszoptatod.Ennyi...Később be fog állni majd a hosszabb idő,de most még szoptasd sűrűn,főleg,hogy csomó is van a melledben.Mindenesetre gyorsan döntsd el,mit szeretnél,hosszútávon szoptatni vagy rövidtávon fejni és elapadni.Ha az előbbi,akkor gyorsan tedd el az üveget és szoptass ezerrel.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!