Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Cumizavar? Megoldas? Tapasztal...

Cumizavar? Megoldas? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
3 honapos kisfiam szuletese ota cumizik, de egyebkent szoptatom. 2-3hetente, ha kicsit hosszabb idore mentunk el itthonrol cumisuvegbol kapott lefejt tejet. Eddig nem is volt problema, de nehany hete nem szopik rendesen. Elkezd szopizni, majd miutan az elotejet kiszivta, sirni kezd. Amint nem spriccel magatol a tej es kicsit is szivni kellene, kezdodik a siras. Egy perc alatt megnyugszik kb, utana megy a nevetgeles. Majd 90 perc mulva ugyanigy szopik. 3 percig szopik max. A hizasa is lelassult heti 100 grammra. Mondjuk igy is 6.5 kilo mar. Ez cumizavar? Ha igen, hogy lehetne helyrehozni a dolgokat? Tapasztalatok?
2015. febr. 14. 23:32
 1/5 anonim ***** válasza:

vagy speciális cumi a cumisüvegre, amivel kicsit dolgoznia kell, vannak ilyenek.

vagy csak szoptatni és mindig ez legyen túlnyomó többségben

én ez utóbbit csináltam a cumizavar csak abban nyilvánult meg, hogy neki állt "rafináltkodni". ugyanis amikor nem volt több tejem cumisüvegből pótoltam. egy idő múlva azt csinálta, hogy szopizott, utána csak csámcsogott rajta és úgy tett, mintha már elfogyott volna, adtam cumisüvegből, amikor kimentem, hogy próbáljam fejni az utsó cseppeket, még javából jött belőle...)

2015. febr. 14. 23:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Miota ezt csinalja nem adok neki cumisuvegbol. Probalom visszaszoktatni a cicire
2015. febr. 14. 23:39
 3/5 anonim ***** válasza:
hamar elkényelmesednek, résen kell lenni :)
2015. febr. 14. 23:45
 4/5 anonim ***** válasza:

helyre lehet még. mikor nálunk lett, akkor én ezt használtam

[link] akkor már 2 napja egyáltalán nem szopott, vísítva tolt el magától. ezzel gyorsan visszaszokott,rájött,hogy ugyanakorra munka. másnak is tanácsoltam már itt,neki is bevált. a súlya miatt pedig még nem kell aggódnod,rendben van.

2015. febr. 15. 11:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekunk 8 naposan volt cumizavsros. Csak cicit adtam neki. Volt egy par siros napunk de megerte. 1,5 eves es meg szopizik. Azota sem latott cumisuveget. Szoval ne adj neki es kesz. nalunk volt ido h.csak ebredes utan felalomba fogadta el. Akkor csak ugy evett. Aztan kinotte. Kitartas mert megeri.
2015. febr. 15. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!