Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Zavarja a tej, amikor csak...

Zavarja a tej, amikor csak nyugtatni szeretné magát? A cumi megoldás lehet?

Figyelt kérdés

5 hetes kisfiam főképp este nyűgösebb lesz, és úgy tűnik, szopizni szeretne, de már biztos nem azért, mert éhes. Ha cicire teszem, egyet-kettőt beleszív, közben kapálózik, feszíti magát, tépi a cicit és kiköpi - közben hallom hogy nyel, jön a tej. Ha belefárad, néha sikerül úgy "elkapnia", hogy csak épphogy szopizik, nem jön a tej, és ilyenkor mintha mindent elvágtak volna, megnyugszik. Lehet, hogy csak nyugtatni szeretné magát, és zavarja, hogy közben jön a tej? Ha ilyenkor cumit adok neki, az megoldhatja ezt, vagy van más tipp is?

(Azért gondolom, hogy nem éhes, mert így is estefelé már sűrűbben eszik, jön a tej rendesen, és az első hónapban már több mint 1 kiló pluszban vagyunk... a nap többi részében pedig általában szépen nyugodtan szopizik).

Nálatok hogy volt ez? Köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 11. 11:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami hasonlót én is tapasztalok a lányomnál, én adtam neki cumit, bár legtöbbször kiköpi. A másik lányomnál sem bántam hogy cumizik, mert arról könnyebb leszoknia majd, mint ha az ujjacskáját rágná majd még 5 évese is. A nagyobb amúgy 18 hós. A picinek éjszakára nem adom a cumit, ő még csak 3 hetes és ha éjjelre odaadom neki, akkor 5-6 órát is átalszik, és másnap úgy érzem kevesebb a tejem, így keljen csak fel. :-)
2015. márc. 11. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha csak cumizni akar a kiurult melled (kevesbe telit) add neki! En nem vok cumi parti a fiamnak en vagyok a cumija. Nalunk jol mukodik.
2015. márc. 12. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!