Szoptatás alatt dohányzás?
Sziasztok!
Nem gyújtottam rá mióta megtudtam, hogy terhes vagyok, de sokszor rágyújtanék.. Lányom elmúlt 1éves csak reggel és este szopizik. Viszont mennem kell ismét sebészetre amitől eléggé tartok. Ha elszivnék 1 szálat (többet se) reggeli kelés után, attól nem lesz baja a kisasszonynak? Vagy hagyjam a fenébe?
Köszi a válaszokat!
Én ugyanígy voltam, mint te, ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, letettem a cigit, egy slukkot sem szívtam. Most 3 hónapos a lányom, szoptatom. Őszintén, én azóta is majd megdöglök egy cigiért, amikor eszembe jut, bár szerencsére annyira nem gondolok rá gyakran. Alig várom, hogy újra rágyújthassak, kibírnám, ha eddig is kibírtam, de nem biztos, hogy akarom, mert eléggé hiányzik, még akkor is, ha az utolsó hónapokban már csak 3-4 szálat szívtam naponta. De amíg szoptatok, biztos, hogy nem fogom megtenni.
Igaza van annak, aki azt írta, hogy csak még idegesebb leszel tőle, mert amiatt is marcangolod majd magad, hogy rágyújtottál. Én legalábbis nagyon ez a típus vagyok, tuti borzasztó szarul érezném magam tőle. Nem kell neked szerintem ez a plusz idegesség.
Bűn. és ezt mint eü-s mondom.
Még a nikotin tapaszt is.
Nem ítélkezem, csak ártalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!