Szerintetek csak én akadtam ki ezen annyira?
Figyelt kérdés
Szóval itt volt a legjobb barátnőm nálunk babalátogatóba,a sors úgy hozta hogy 3 hét különbséggel szültünk.Sajnos én nem nagyon tudok szoptatni,inkább tápszeres a pici(épp most hozom vissza a tejem,epegörcsöm miatt kórházba voltam)és ráraktam cicire,mert láttam éhes,de utána még az maradt így csináltam tápit neki addig sírt,erre barátnőm mondja hogy hagyjam a tápszert,majd ő megeteti, neki úgyis sok teje van.Normális?? Szerintem ez intim dolog,és nem érti miért háborodtam fel rajta,erre benyögi hogy mi van félek hogy neki bimbóvédő nélkül rákapna a cicire?(hozzáteszem kicsi nagyon a bimbóm,csak ez a megoldás van).Most komolyan én vagyok ennyire prűd,vagy tényleg igazam van hogy ez nem normális..Érdekelne a véleményetek! Köszi a választ!2015. okt. 7. 17:16
11/16 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazatok van,holnap úgyis átjön megbeszélni mégjobban személyesen(úgy gondoljuk ez nem facebook téma).Köszönöm a hozzászólásokat!
2015. okt. 7. 19:04
12/16 anonim válasza:
Szerintem ebben nincsen semmi rossz, régen,mikor még nem volt tápszer akkor is egymás gyerekeit szoptatták,de beszéld meg vele,hogy téged ez zavar.
13/16 anonim válasza:
Én veled értek egyet maximálisan. Ez egy intim dolog, én sem hagytam hogy más nő szoptassa az én gyerekemet pedig nekem a kórházban a szobatársam ajánlotta fel mert első gyereknél nagyon nehezen indult meg a tejem, de inkább visszautasítottam udvariasan és szoptattam tovább éjjel-nappal. Nem fogadtam volna el a helyedben sem és egy ilyen beszólás után azt hiszem nem láttam volna tovább szívesen a hölgyeményt. Ha csak felajánlja te meg elutasítod az nem gond de a beszólása nálam kiverte volna a biztosítékot.
14/16 anonim válasza:
Én is örülnék egy szoptatós barátnőnek, aki így önzetlen és közvetlen.
15/16 anonim válasza:
Amikor az első lányom született (sürgősségi csaászárral), csak a negyedik napon lett tejem. Szerencsétlen üvöltött éjjel-nappal - éhes volt- bár folyton mellen volt, nem jött semmi. Akkor a kóházi szobatársam ajánlotta fel, hogy megszoptatja ő, csak hallgasson már el egy kicsit. Én nem bántódtam meg, értékeltem a jó szándékát, csak lelkileg volt nagyon rossz, hogy nekem nem sikerül enni adni a gyereknek. (Szerencsére a 4. napon beindult a tejem, és annyi lett végül, hogy a fagyasztóba nem fért el a felesleg egy hét után. Végül 26 hónapos koráig ette még a tejemet a lányom. Szóval happy end. Most nemsokára ismét szülök, így már sejtem mire számíthatok majd.)
16/16 anonim válasza:
Én is veled értek egyet.
Nem tudnám elképzelni, hogy más nő (főleg nem a barátnőm!) szoptassa a babàmat, ez totál intim dolog, kapcsolat anya-gyermeke közt.
Tejet elfogadnék, de remèlem lesz! :) és akkor nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!