Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin Bieber Baby c. videója...

Justin Bieber Baby c. videója lett a legnézettem Youtube.com-on! Ezen csak én akadtam ki?!

Figyelt kérdés
Valaki árulja el: mi a jó benne?
2010. júl. 17. 21:25
 1/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. A hangja még nem mutált és már is ennyi zenéje van. Pár év múlva el sem tudja énekelni...
2010. júl. 17. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
afanatikusok gondolom mindig azokat nézik. szóval.. így nemnehéz.
2010. júl. 17. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:

Sőt pletykálják azt is hogy film lesz róla!

[link]

2010. júl. 17. 22:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát figyelj.. Kevesen hallgatnak valóban igényes zenét.

Az ilyen "óó béjbe béjbe" dalszöveget nem nehéz feldolgozni azzal a sorvadt agymaradványukkal. Szóval ja. Ne is törődj vele! :D

2010. júl. 17. 23:36
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor is, annyira elkesertő, hogy a mai társadalom nem tudja, mi is az igazi zene. :((
2010. júl. 18. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

" A kérdező kommentje:

De akkor is, annyira elkesertő, hogy a mai társadalom nem tudja, mi is az igazi zene. :(("

Az ilyen kijelentésekből mindig flame születik, nem justinbiebert akarom védeni, én pl progresszívet és minimalt hallgatok, vagyis arra szeretek bulizni, az a fajta zene pedig sokak szerint nem zene... hanem zaj, dehát én ezt szeretem...

Sok tinilány pedig justinra élvez, ennyi... az hogy ki mit hallgat leszarom igazából :D

2010. júl. 18. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak annyi a bajom, hogy azokra akik 20-30 éve nyomják és a mai napig teltházas koncertet adnak azt sokan le se ....... nem kell szeretni de sztem a tisztelet jár nekik (metallica, iron maiden)
2010. júl. 18. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:
nem.én is.
2011. szept. 27. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!