Justin Bieber Baby c. videója lett a legnézettem Youtube.com-on! Ezen csak én akadtam ki?!
Figyelt kérdés
Valaki árulja el: mi a jó benne?2010. júl. 17. 21:25
1/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. A hangja még nem mutált és már is ennyi zenéje van. Pár év múlva el sem tudja énekelni...
2/8 anonim válasza:
afanatikusok gondolom mindig azokat nézik. szóval.. így nemnehéz.
3/8 anonim válasza:
Sőt pletykálják azt is hogy film lesz róla!
4/8 anonim válasza:
Hát figyelj.. Kevesen hallgatnak valóban igényes zenét.
Az ilyen "óó béjbe béjbe" dalszöveget nem nehéz feldolgozni azzal a sorvadt agymaradványukkal. Szóval ja. Ne is törődj vele! :D
5/8 A kérdező kommentje:
De akkor is, annyira elkesertő, hogy a mai társadalom nem tudja, mi is az igazi zene. :((
2010. júl. 18. 09:31
6/8 anonim válasza:
" A kérdező kommentje:
De akkor is, annyira elkesertő, hogy a mai társadalom nem tudja, mi is az igazi zene. :(("
Az ilyen kijelentésekből mindig flame születik, nem justinbiebert akarom védeni, én pl progresszívet és minimalt hallgatok, vagyis arra szeretek bulizni, az a fajta zene pedig sokak szerint nem zene... hanem zaj, dehát én ezt szeretem...
Sok tinilány pedig justinra élvez, ennyi... az hogy ki mit hallgat leszarom igazából :D
7/8 anonim válasza:
Nekem csak annyi a bajom, hogy azokra akik 20-30 éve nyomják és a mai napig teltházas koncertet adnak azt sokan le se ....... nem kell szeretni de sztem a tisztelet jár nekik (metallica, iron maiden)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!