Kétségbe vagyok esve, mit tegyek? Járt így más is?
Inkább átadod a betegséged a babának is az anyatejjel? Jó anya vagy...
2010. márc. 14. 12:54
Hát utolsóként próbáld meg kiiktatni az öblítődet, és helyette tegyél a gépbe ecetet. Nem lesz szaga a ruhádnak, de ez elveszi a mosószer allergizáló dolgait is. A barátunkra már évek óta így mosnak, mert nem bírja a bőre.
Ja és használd a gyógyszertári babafürdető krémet magadra is és pelenkaanyaggal törülközz. Mert én meg arra voltam allergiás, de már elmúlt.
2010. márc. 14. 12:59
3/10 anonim válasza:
az allergia , nem fertőződő, és örökölhető...
Grat. az előző hozzászólónak...
2010. márc. 14. 12:59
Második vagyok. Az allergia nem adható át tudomásom szerint. Próbálkozz hátha rájössz, aztán, ha minden kötél szakad, akkor nincs mit tenni.
2010. márc. 14. 13:00
5/10 A kérdező kommentje:
??? mégis hogy lehet ezt átadni
nem mondta a gyerekorvos ezt
szedd be a gyógyszert, szoptatást meg hagyd abba. az allergia nem játék! 6 hósan már nem lesz semmi baja, ha nem szopik tovább, rajtad viszont el fog hatalmasodni a betegség, ha nem kezelik, nagyon meg tudja keseríteni az életed.
2010. márc. 14. 13:20
7/10 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem fogadja el a cumisüveget, a tápszert meg főleg nem, hogyan szoktathatnám rá?
hol vannak ezek a kiütesek a karodon?azert kerdezem mert nekem is mostanaban vannak es nem tudom miert?
2010. márc. 14. 21:32
A cumisüveggel kitartóan kel próbálkozni. Ha atejpépet elfogadja, akkor más, ízesített tápszert is el fog fogadni. A Müllerben most vettem a kislányomnak vanílilás izesítésű Milupa tápszert, 6 hós kortól adhatót. Azt szereti, de a sima, Milupa Milumilt már nem. Próbálkozz, majdcsak el fog fogadni valamit. Ha mást nem, kanállal! Kitartást és járj alaposan utána, hogy nincs-e alternatív megoldás az allergiád megszüntetésére (természetgyógyász, homeopata orvos stb.) Jobbúlást Neked :)
9 hós kicsilány anyukája :)
2010. márc. 14. 21:38
Szerintem menj el allergiatesztre!Az nem árt a szoptatásnak!Már egy sima vérvételből is megmondják mire vagy allargiás!Én 5 éves korom óta az vagyok,elég összetett allergiám van(Sokmindenre:ételallergiám is van,pollenekre,és néha fulladok is,pipám is van)!Most kétgyerekes anyuka vagyok,a picifiam 1 hónapos,szoptatok,kislányom 3éves őt 8 hónapig tudtam!A kálcium injekciót ittam végig,a két terhesség alatt is,most is ha nagyon gáz,semmi bajunk és a többi gyógyszerrel ellentétben ez az egy amit szabad szedni,de csak receptre van!Biztos találnak rá megoldást és akkor nyugodtan szoptathatsz tovább!Ja,én direkt rákérdeztem,nem lehet örökölni magát az allergiát,csak a hajlamot!
2010. ápr. 19. 23:03
Kapcsolódó kérdések: