Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Kétségbe vagyok esve, mit...

Kétségbe vagyok esve, mit tegyek? Járt így más is?

Figyelt kérdés
Pár hete nagyon erős csalánkiütéses, ödémás tüneteim vannak, valószínű allergia de nem tudni hogy mire... mindent kipróbáltam gyógyszeren kívül de semmi nem segít... a babám 6 hós csak nem rég kezdtük a hozzátáplálást, még mindíg a napi étkezésének a 80% cici, sosem volt tápszerrel etetve el se fogadja, ha gyógyszer beszedem akkor nem szoptathatom tovább amibe ha belegondolok bőgnöm kell, de ha nem szedem be akkor kikészülök, már minden nap csak arról szól hogy vakaródzom és mindenem kiütéses...
2010. márc. 14. 12:49
 1/10 anonim ***** válasza:
18%
Inkább átadod a betegséged a babának is az anyatejjel? Jó anya vagy...
2010. márc. 14. 12:54
 2/10 anonim ***** válasza:

Hát utolsóként próbáld meg kiiktatni az öblítődet, és helyette tegyél a gépbe ecetet. Nem lesz szaga a ruhádnak, de ez elveszi a mosószer allergizáló dolgait is. A barátunkra már évek óta így mosnak, mert nem bírja a bőre.

Ja és használd a gyógyszertári babafürdető krémet magadra is és pelenkaanyaggal törülközz. Mert én meg arra voltam allergiás, de már elmúlt.

2010. márc. 14. 12:59
 3/10 anonim válasza:
54%

az allergia , nem fertőződő, és örökölhető...

Grat. az előző hozzászólónak...

2010. márc. 14. 12:59
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
Második vagyok. Az allergia nem adható át tudomásom szerint. Próbálkozz hátha rájössz, aztán, ha minden kötél szakad, akkor nincs mit tenni.
2010. márc. 14. 13:00
 5/10 A kérdező kommentje:

??? mégis hogy lehet ezt átadni

nem mondta a gyerekorvos ezt

2010. márc. 14. 13:01
 6/10 anonim ***** válasza:
szedd be a gyógyszert, szoptatást meg hagyd abba. az allergia nem játék! 6 hósan már nem lesz semmi baja, ha nem szopik tovább, rajtad viszont el fog hatalmasodni a betegség, ha nem kezelik, nagyon meg tudja keseríteni az életed.
2010. márc. 14. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:
De egyszerűen nem fogadja el a cumisüveget, a tápszert meg főleg nem, hogyan szoktathatnám rá?
2010. márc. 14. 13:49
 8/10 anonim ***** válasza:
hol vannak ezek a kiütesek a karodon?azert kerdezem mert nekem is mostanaban vannak es nem tudom miert?
2010. márc. 14. 21:32
 9/10 anonim ***** válasza:

A cumisüveggel kitartóan kel próbálkozni. Ha atejpépet elfogadja, akkor más, ízesített tápszert is el fog fogadni. A Müllerben most vettem a kislányomnak vanílilás izesítésű Milupa tápszert, 6 hós kortól adhatót. Azt szereti, de a sima, Milupa Milumilt már nem. Próbálkozz, majdcsak el fog fogadni valamit. Ha mást nem, kanállal! Kitartást és járj alaposan utána, hogy nincs-e alternatív megoldás az allergiád megszüntetésére (természetgyógyász, homeopata orvos stb.) Jobbúlást Neked :)

9 hós kicsilány anyukája :)

2010. márc. 14. 21:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem menj el allergiatesztre!Az nem árt a szoptatásnak!Már egy sima vérvételből is megmondják mire vagy allargiás!Én 5 éves korom óta az vagyok,elég összetett allergiám van(Sokmindenre:ételallergiám is van,pollenekre,és néha fulladok is,pipám is van)!Most kétgyerekes anyuka vagyok,a picifiam 1 hónapos,szoptatok,kislányom 3éves őt 8 hónapig tudtam!A kálcium injekciót ittam végig,a két terhesség alatt is,most is ha nagyon gáz,semmi bajunk és a többi gyógyszerrel ellentétben ez az egy amit szabad szedni,de csak receptre van!Biztos találnak rá megoldást és akkor nyugodtan szoptathatsz tovább!Ja,én direkt rákérdeztem,nem lehet örökölni magát az allergiát,csak a hajlamot!
2010. ápr. 19. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!