Lefejni a tejet és azzal mit csináltok ha elég neki az is ami a mellben van? Félreteszitek?
és mibe lehet tárolni , és a fagyasztoba mennyi ideig? hogy kjell kiolvasztani? stb...
vagy lefejitek a felesleget és kuka?
Még csak ennyi kérdés volt az ügyben: van a gyakorikérdések oldalnak egy kereső funkciója:
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 7 válasz
Miben jó tárolni a lefejt anyatejet?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 4 válasz
A lefejt tejet mennyi ideig lehet tárolni?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 1 válasz
Hogy adagoljam a lefejt tejet a tápszerhez?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 2 válasz
A lefejt tejet hány hónapig lehet mélyhűteni?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 3 válasz
A lefejt anyatejet összekeverhetem tápszerrel?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 6 válasz
Hogyan és miben kell tárolni a lefejt anyatejet?
Hozzáadhatok a lereszelt almához lefejt anyatejet?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 1 válasz
Tegnap lefejt tejcit adhatom ma délelőtt a babának?
Fagyasztó szekrényben mennyi ideig áll el a lefejt tej?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 5 válasz
Lefejt anyatejet fejés után egyből rakhatom a mélyhűtőbe?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 9 válasz
A lefejt tejet mennyi ideig lehet a fagyasztóban tárolni?
Anyukák, ti mit csináltok a "felesleges", lefejt anyatejjel?
A lefejt tejet rögtön tehetem a hűtőbe vagy várni kell vele?
A lefejt tejet hányszor melegíthetem meg? HA pl nem eszi meg mindet?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 2 válasz
Hány óráig áll el a lefejt anyatej szobahőmérsékleten? Ami kb.22-23 fok
7 hetes a kislányom, és lefejt anyatejből napi 8*90 ml-t eszik! Az sok?
A lefejt tejet, esti pótlásként adva, mivel lehet mérni hogy elég meleg-e?
24 vagy 72 óráig lehet a hűtőben tartani a lefejt tejet mielőtt lefagyasztom?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 5 válasz
Ki milyen módszerrel (miben) és milyen adagokban fagyasztja le a lefejt tejet?
Csirkecombnál ha a húst lefejtem a csontról, mit készíthetek belőle? Vagy amúgy?
Kategória: Ételek, italok - Sütés, főzés 6 válasz
A tegnap reggel lefejt, hűtőben tárolt anyatejet oda adhatom-e ma este babámnak?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 4 válasz
A lefejt anyatejet hogy kell oda adni a babának? Fel lehet melegiteni a mikróban?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 7 válasz
Akinek a kisbabája nem szopott többet hogy csinálta? Tápszer vagy lefejt anyatej?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 3 válasz
Mi baja lehet a babának ha nem megfelelő a lefejt tej vagy a tápszer hőmérséklete?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 10 válasz
Aki lefejt anyatejet ad babájának, annak mennyit evett 5-6 hónapos korában (hány ml-t)?
A decemberi lefejt tejet ami a fagyasztóban van meddig használhatom fel, hány hónapig még?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 6 válasz
Ma reggel lefejt anyatejemet ha hűtőbe rakom, meddig adhatom a babának? Akár még holnap is?
Ha felmelegítettem a lefejt anyatejet, de mégsem kellett, meddig tárolhatom-használhatom fel?
Ha ma reggel lefejtem a tejet azt a holnap reggelivel összeönthetem? Lefagyasztani szeretném!
Gesztenyét hogyan adjátok a babának? Mivel kombináljam? Nincs lefejt anyatejem, esetleg vízzel?
Miben illetve mivel kell sterilizálni a mellszivót, miután lefejtem a tejet, és hol lehet kapni ezeket?
Kismamák, akik nem szoptattok, hanem lefejt tejet adtok a babáitoknak. Miért döntöttetek a fejés mellett?
Kislányom 11 hetes és nem akar szopizni csak a lefejt tejet cumisüvegből meginni! Elapadhat ettől a tejem?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 9 válasz
Amit tegnap lefejtem tejet oda adhatom a babámnak még ma, ha a hűtőben volt, de nem a mélybe csak a simába?
A lefejt tejet, amit összeöntögettem, hogy legyen egy adag, miután kihűlt, a mikróban lehet újra melegíteni?
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 7 válasz
Ma hajnalban (1órakkor) lefejt tejet odaadhatom a babámnak holnap délután 4-5óra fele? Vagy le kell fagyasztanom?
Nem tudom miben tároljam, illetve fagyasszam le a lefejt tejem, üvegben vagy esetleg valamilyen műanyag tárolóban?
Miért nem engedi a védőnő hogy lefejt tejjel üvegből etessem a babámat? Nekem nagyon fáj a szoptatás,1 hetes a baba.
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 15 válasz
A lefejt anyatej egyenértékü azzal amit a baba sziv ki? és itt most nem a tápértékére gondolok, hanem az immunizálásra?
A korábban lefejt, és mélyhűtőben lefagyasztott tejet, hogy melegítsem a picinek? Mikróban, vagy várjam meg míg kiolvad?
Angliai kismamik, van itt is tejgyujto kozpont ahova tudsz vinni lefejt tejet, akinek sok van, es fizetnek erte valamennyit?
Lefejt anyatejem zöldes színű, ám a fagyasztott tej egy hónap után kb. teljesen megsárgult a kishűtő fagyójában. Ez normális?
Az egynap alatt (osszeontott) lefejt anyatej hutoben meddig all el? Ezutan lehagyasztom. Igy a fagyasztoban meddig all el ...
Számít negyed óra késés? Ugye a lefejt tejet 24 órán belül le kell fagyasztani? én 24 óra + 15 perc után fagyasztottam le. ...
Oda adhatom a babámnak azt a lefejt anyatejet ami este 10-től reggel 6-ig fűtetlen 19 C. -os konyhában maradt és utánna ...
Hétvégén esküvőre megyünk. Lefejt tejet szeretnék majd adni a kisfiamnak, de hogy vigyem? Nem fog megromlani és hogy melegítsem ...
Ha a babám a lefejt anyatejet nem issza cumisüvegből, és, ha pohárból vagy kanállal teszem a szájába kitolja a nyelvével, ...
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Babák 3 válasz
Hogyan tároljam a lefejt anyatejet, ha nem szeretnék drága tejtároló edényeket és zacskókat venni, inkább valami olcsóbb ...
Valaki itt azt írta hogy a lefejt tejet jégkockatasakba tárolja és úgy rakja be a mélyhűtőbe. De azt hogy lehet fertőtleníteni? ...
Kategória: Gyerekvállalás, nevelés - Szoptatás 9 válasz
En Avent-os tarolokat vettem, mert jol zarhatoak, leraktam fagyasztoba es 3 honapig ajanlatos ugy tarolni, tovabb nem nagyon...
Csak akkor ontottem ki, mikor begyulladt a mellem es antibiotikumot szedtem.
En azt ajanlom, hogy kerdezz ra egy szakembernel(szoptatasi tanacsadonal), hogyan csokkentsd a tej mennyiseget, felesleges mindig fejni, be lehet allitani, hogy csak annyi legyen amenyi a babanak kell.
Bemásolni más is tud
Az aventes poharak jók, de van zacsi is. pl: madela
Anno én is kérdeztem ebben a témában. Nekem akkor már 2 liter volt lefagyasztva. Akkor azt a választ kaptam, hogy elég lesz, mert pocsék az íze felolvasztva, el sem fogadja a baba, stb. Hát én bánom, hogy nem fagyasztottam többet, mert egyik napról a másikra úgy lecsökkent a tejem, hogy éjszakákat szenvedtünk, így gyorsan elfogyott a vésztartalék. A fiam ette-itta, mint a kisangyal. Nekem nem tűnt másnak az íze.
Ha gyorsan kellett, és nem volt kiengedve, akkor vízfürdőbe tettem (aventes pohárba áttettem), és ott olvadt fel, miközben üvöltött a fiam az éhségtől. Mikróban tényleg nem ajánlatos olvasztani.
Nekem a védőnő azt mondta, hogy ne főzzem fel, csak épphogy forrjon. Ha felfőzöd, akkor elveszíti az értékes vitaminokat. Viszont ha nem forr, akkor meg a bacik maradnak benne.
Én sima műanyag poharakat vettem, azt fóliáztam le, rá a dátum. Először a hűtőben lehűtöd (hűtőben 24 órát tárolható a tej), aztán mehet a fagyóba, 6 hónapig tartható el. Mostmár van bébiételes üvegem, azokat gyűjtöm, és majd a tesónak abban fagyasztom le a tejet.
Az elején még én is fagyóztam naponta vagy 2 naponta 130 ml-ket egy zacsiban (tejgyűjtő zacsi) Mostmár nem fejek, csak reggel az első szopi után, mert estére kell a babónak adnom: az utolsó szopinál, ha kiüríti a melleimet és még éhes, akkor a hűtőből csak meglangyosítom és már ihatja is. Egyfajta vésztartalék másnapra.
Én is úgy tudom, hogy 6 hóig eláll fagyasztva, volt már, hogy fagyósat kellett adnom pótlásnak.... megitta, de szerintem is szörnyű íze van.. hát olyan fagyasztott. Mint minden más fagyasztott cuccnak más íze van.
De a fürdőt én sem tudtam, majd lehet, hogy kipróbálom :o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!