Szoptatás közben csak a babátokra koncentráltok? Vagy csináltok mást is közben? Pl. : esztek, isztok, olvastok, tévéztek, telefonáltok.
Ettem, olvastam (2 órás szopi közben átmentem egy kisregényen:), tvztem, beszélgettem, telefonáltam én is. Illetve jóó sokszor elaludtam a lányommal.
Egészen addig, amig néhány hónaposan el nem kezdett nézelődni. Onnantól külön szoba, csend, félhomály és a saját gondolataim. Azóta is zömmel így működik.
Beszélgetni nem szeretek, mert akkor engem néz.
Tévét nézek vagy olvasok vagy bámulok ki a fejemből.
Ha azt szeretnéd, hogy nagyon megismerd a babádat, akkor koncentrálj csak rá. Én egy darabig 1-2 hétig a ölembe raktam és chateltem közben 1 kézzel. Rájöttem, hogy hülye voltam, mert az az idő amit szoptatással töltesz, azt használd ki, akkor úgymond csak egymáséi vagytok. Nagyon értékesek azok a pillanatok. De ha több gyerek van, akkor valóban nehezebb, de akkor is próbálj csak rá koncentrálni. Hiszen nem hiába mondják, hogy az anyatejes babák és anyukák között szorosabb a viszony. De ezért neked is tenni kell.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!