Igaz hogy a tápszertől megnő a baba feje?
Az a legfobb gond, hogy egyesek nem eleg inteligensek.
1.Tapszeres baba= rossz anya, mert nem szoptatja a babajat.
2.Tapszeres baba= betegesebb mert nincs immunrendszere, mert nem szoptatta az annya.
3.Tapszeres baba= nagyfeju, mert a tapszertol kover lesz, de azert mert nem szoptatta az annya.
4.Tapszeres baba= nem lesz okos, mert az annya sosem foglalkozott vele meg csak nem is szoptatta, meg egyebkent is ez a sok mu cucc amit adnak nekik....szornyu!!
Miert ilyen butak az emberek??Nem azert kap tapszert egy baba, mert az annya lusta szoptatni.Mindenki elhiheti, hogy szivesen szoptatna minden anya a babajat, de ha nincs mit ennie abbol a cicibol akkor nincs mit tenni....tapszer kell.
Masreszt a tej ingyen van, mig a tapszer nem....ez sem utolso.Rengeteg mindent lehetne mast is venni a babanak abbol a penzbol!!
Es ez a sok vadaskodas miatt van az, hogy orvoshoz kellett jarnom, mert olyan lelkibeteg lettem.Elhittem, hogy rossz anya vagyok, mert nem szoptatok.
ELEG VOLT OK???!!
Nem lesz semmivel sem kevesebb vagy tobb(nagyfeju), ha tapszeren no fel a baba.
Es az uj kedvencem amit 1 hete vagtak a fejemhez, hogy "Csirkenek nezed a gyereked, hogy tappal tomod?Mee nem szoptatod?"
Lehet lepontozni, de igen is tapszeres a babam es nem szegyenkezem tobbet!!!
Van valamennyi tejem, de az kb a 2%-at teszi ki a napi igenyenek.
Nem adtam fel meg mindig szoptatom amikor van benne egy pici tej es minden eves (tapszeres) utan probalom cicire tenni.Amikor elaludt akkor meg megprobalok fejni is.
Ez azt jelenti, hogy ejjel es nappal 3 orankent meg mindig fejek.Igy jon ossze 15-20 mili 1 nap.
Nagyon sokan bantanak emiatt, hogy nem szoptatom, de senki nem tudja, hogy ezert a keves tejert mennyit kuzdok.
Iszok es eszek mindent amit javasolnak tejserkentokent.
Azokat a dolgokat is amiket nem is ehetnek pl: tojas, mert enyhe allergiam van ra, ai kizarolag a boromon jelentkezik.
Inkabb vagyok tele hamlo viszketo es ego foltokkal minthogy az a keves tejem es elmennyen, de senki nem mondja azt a kozeli csaladomon es barataimon kivul, hogy ok, hogy nincsok tej, de jol csinalod.
Csak a bantast kapom, de senki nem kerdezi meg, hogy miert is nem szoptatok.
A harchoz meg mar tul faradt vagyok, hogy mindenkinek elmagyarazzam a mierteket es az azerteket.
Mert vannak rossz indulatu emberek.
Vannak anyak akik versenyeznek egymassal.
Az egyik rokonom is mindig versenyezni akar velem, de nem veszi eszre, hogy en nem versenyzek, csak szeretnek egy boldog babat es azert harcolok, hogy ez igy legyen.
Nem azt mondom, hogy Te gondolod igy csak kiakszt, hogy vannak akik meg hisznek ebben.
Tenyleg nem ertem, hogy miert talaltak ki.Kuldok egy kepet a kislanyomrol, hogy lasd milyen gyonyoru egy tapszeres baba :)
Meg szoktak allitani mindenhol, hogy milyen szep.Buszke vagyok ra, hogy ennyire kedves es szep baba.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!