Tápszeres anyukák! Igaz az, hogy a baba elhízik, illetve felpuffad a tápszertől?
A lányom Beba Start Aktív Ha-t eszik 3 hónapja, és nem vettem észre, hogy aránytalanul hízna, vagy puffadna tőle.
Mondjuk nagyon aktív, agilis baba, egész nap ficereg, most kezdett forogni... - lehet hogy ledolgozza :)
Szerintem ez az állítás inkább a régebbi, rosszabb tápanyag-összeállítású tápszereknél fordulhatott elő.
Szia!
Régen valóban ezt tartották, hogy a tápszeres babák nagyfejűek, elhíznak, stb.
De a mai modern tápszerektől már nem híznak el a babák, ha helyesen adagolják.
5,5 hós tápszeres kislány anyukája
Micsoda kedves aranyos védőnő. Küldd el a búsba :-)))))
Nem igaz az állitása.
Kislányom születéskor volt 3350, most 2,5 hónaposan 4770 gramm. Nem soványka, de egyáltalán nincs elhízva. Állandóan jár keze-lába, mozgékony. Előző dokinő és védőnő basz..... hogy sovány, lecseréltem őket :) Érdekes, a mostaniak elégedettek (mint ahogy én is) a baba fejlődésével.
(Megjegyzem előző orvosi kollegtíva szopi párti volt, és ott én csupa elhízott, mozogni alig tudó szopis! babát láttam)
Most lesz 1 éves, és 9 kg. Ami szerintem még kevés is.
Az arcformája kerek, de nem puffadt.
Ez egy tévhit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!