A tápszertől nagyon meghízik a baba?
Én kisfiam 6 hónapos korától tápszeres, most egy éves (most hagytuk abba) és 9,5 kiló, ami vékonyabb, mint a statisztikák szerint lennie kéne, nem kórosan, hanem ő inkább nyúlánk, magas fiúcska :)
Ma már olyan tápszerek vannak amik nem csak tömnek és tömnek mint a mi gyerekkorunkban.
Ja, ismerős babák (rokonságban és ismeretségi körben) mind anyatejesek, némelyik még 16 hónaposan is, és születésük óta sokkal hurkásabbak az én fiamnál. Egyikük 8 hónaposan 10,5 kiló!
"a kisbabáknak mind nagy a fejük, ezért nem is tudnak pl felállni."
hát azért ez se semmi....:) nem hinném hogy 6hetesen felállna,meg ha nem tudnak felállni,azért mert nagy a fejük....
Te jó ég! Miért,ha nagyon hízna, diétáztatnád???? Mekkora hülyeség. Vannak eleve vékonyabb meg husisabb babák. Na és, a felnőttek sem egyformák. Kislányom tápszeres az elejétől fogva, lassan 7 hónapos, 72 cm és kicsit több, mint 9kg. Akkor most fogyókúráztassam??? Hát eszembe sincs, tudja, mikor mennyi esik neki jól. Jelzem, nem nagy a feje, és igen, hurkás, DE erős, kúszik, kitartja magát lábon, stb...
Kedves Anyuka, aki szerint az előírt adagnál nem kéne többet adni, hanem helyette csak vizet: kislányom még így se ette meg sokszor az adagját, DE kérdem én, ki bírná hallgatni a babáját, hogy ordítson, mert éhes??? Mi sem iszunk, ha éhesek vagyunk, de azért próbáld ki bátran, hátha bejön.
ja, és még annyit, hogy lányom eleve nem lehetne túl aprócska: apukája úgy 190cm magas, és én sem vagyok liliputi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!