Ha egy baba tejallergiás akkor a HA-mentes tápszertől ugyan olyan tünetek jelentkeznek mint ha sima bolti tejet kapna?
HA mentes tápszer? A hipoallergénre gondolsz?
egyébként lehet, hogy annyira erősen nem jön ki nála az allergia, de valóban ez is tehéntejből van, szóval igen, lesz tünete.
Nem értem. Milyen az a HA-mentes? A HA jelzés azt jelenti, hogy HypoAllergén (ebből jön a HA). A HA-mentes akkor az nálad a simát jelenti? Mármint a nem hypoallergént?
De megpróbálok válaszolni azért a kérdésedre. Ha a babád nem allergiás a normál, tehát nem HA-s tápszerre, akkor igen, nagy valószínűséggel bírni fogja a tejet is. Természetesen érdemes megvárni az egy éves kort, és csak utána bevezetni a tejet, mert sajnos az allergia később, évek múlva is jelentkezhet.
Igen a sima tápszerre gondoltam :)
És köszi a válaszodat.
Érdekes dolog ez a tejérzékenység!
Kisfiamnak a sima tejpépektől és a túrótól tiszta kiütéses lett a szája és ki is hányta őket, viszont a natúr bio joghurttól, a sajttól és a főtt/sült tejföltől semmi baja! A tejfölt magában még nem mertem megpróbálni, csak a rakott zöldbabból evett, amin van.
Most akkor mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!