Ha megfázik egy baba, mennyi idő után jelentkeznek tünetek, és milyenek?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kivittem a három és fél hónapos kisfiamat sétálni, másfél órát aludt kint a babakocsiban.Volt rajta egy hosszú ujjú body, harisnya, polár lábfej nélküli kezeslábas, vastag zokni, polár kapucnis pulóver, sapka, overall, és be volt takarva két kis pléddel.A babakocsira ráraktam az esővédőt, így a szél és a hó sem érte.Amikor hazaértünk, az overall alatt meleg volt a ruha és a teste, csak a kis arca volt egy nagyon kicsit hideg. Félek, hogy megfázhatott, de nincs semmi tünete.Délután kettőkor értünk haza.Feleslegesen aggódok?2009. dec. 21. 09:14
1/3 anonim válasza:
Feleslegesen. Nem fázott meg, nyugi. Pláne ha a teste meleg volt. Csak jót tett neki a friss levegő.
2/3 anonim válasza:
A pofikája nem baj ha hideg, ha a teste, tarkója meleg akkor nem fázik.
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megpróbálok megnyugodni.Köszönöm a válaszokat.Ma is ki kell vinnem, kénytelen vagyok elmenni itthonról, de most hidegebb van, az előbb mértem mínusz nyolc.Kettőkor kell elindulnom, hátha melegebb lesz.
2009. dec. 21. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!