Hogyan jottetek ra ha keves volt a tejetek?
nem bírta 3 óráig ki az evéssel, előtte mindig.
elkezdtem felni, de kb a fele volt csak a tejadag, mint amit kiszámoltam a súlyához egy evésre.
fejtem, összegyűjtöttem és 1 evés csak tej, 1 evés csak tápszer. Nekünk így teljesen jó volt. aztán amikor éjjel 10-12 órát aludt, átálltunk teljesen a tápszerre, mert már csak nasinak volt tejem - nem keltem éjjel is fejni, nem jött vissza.
Gyerekorvossal, szoptatási tanácsadóval beszélj.
Amúgy a bimbókiemelő szerintem kifejezetten hátráltatja a szoptatást.
1. nem hizik
2. tul keveset vagy tul sokat alszik
3. sargul
4. nyugos
5. nem tudsz fejni
en potoltam 1 hetes koratol 7 hetes koraig mert a korhazban majdnem elment a tejem. elobb cici aztan tapszer kb fele fele aranyban. nalunk mukodott, 8 hees korara mar kizarolagos anyatejes volt.
kell hozza egy kezi fejo, egy baba merleg, meg sok sokv viz anyukanak es kitartas. a 7-5-3-1 modszert ajanlom min. napi 2-3 alkalommal.
minden babánál van olyan hogy többet sír, mert intenzív növekedési szakaszba lépett.
várj három napot és ha az állapot marad vagy rosszabb, akkor adj neki tápszert.
ha nem, akkor átáll a melled a több tejre és ő pedig jóllakik továbbra is a tejjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!