Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Vannak itt olyan kismamák,...

Vannak itt olyan kismamák, akik azért nem szoptattak (már az elejétől fogva), mert nem szerettek volna? Mi volt az indok? Kényelmessé szempontból vagy más?

Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 09:32
 1/6 A kérdező kommentje:
*Kényelmi
2015. aug. 2. 09:32
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Ismerős a melle alakját féltette. Büszkén mondta hogy így neki szép marad és nem fog lógni. 2 hetesen lepasszolta egy délutánra a gyereket hozzánk, ezért gondolom kényelmi szempont is vezette. Így nem kötötte a gyerekhez semmi.
2015. aug. 2. 09:40
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Nem tudom, mi akar lenni ez a kérdés, provokáció, vagy gyűlöletkeltés a nem szoptatókkal szemben, de van olyan ország, ahol a nők többsége el sem kezdi a szoptatást, azonnal apasztó tablettát kérnek a szülés utám és senki sem néz rájuk gyűlölettel. Az ő döntésük.
2015. aug. 2. 11:25
 4/6 anonim ***** válasza:
48%

Én nem szoptattam,fejtem az elejétől.Korababánk volt,de én sem ragaszkodtam hozzá nagyon,hogy szoptassak.

Az indok többek közt ez a kettő volt,illetve az is,hogy iskolába jártam a baba mellett (estin,heti 3-4 nap,a 3.szakmámat fejeztem be így). Ilyenkor apukája etette meg lefejt tejjel.Nekünk így nagyon jó volt.

2015. aug. 2. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy van ilyen, de az ilyesmi Magyarországon szerencsére ritka, mint a fehér holló, és nagyon nem szokás bevallani.
2015. aug. 2. 16:44
 6/6 anonim ***** válasza:
En tapszereztem kezdettol fogva. Nem akartam szoptatni nagyon vigyaztam az alakomra , szep mellem van es egyebkent is kenyelmetlennek tartottam. a tapszerezes sokkal egyszerubb volt.
2015. okt. 6. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!