Anyatej és tápszeres táplálás?
Nem lesz baja, nyugi.
Viszont egy ötlet: kézzel nem próbáltál fejni? Csak mert ahhoz nem kell magát a bimbót piszkálni, ezért nem is fáj. Nekem még a kórházban volt, hogy már kész volt mindkét mellbimbóm a baba+mellszívó általi nyüstöléstől, és kézzel fejtem egy ideig, bejött :) Neten találsz videót, hogyan tudsz hatékonyan fejni kézzel, pikk-pakk megvan, és nem fáj.
Az egy hetes baba nem lusta, hanem meg nagyon gyenge, elfarad a szopizasban ezert pihen.
Foleg, ha meg nem igazan indult be a tejed, es nehezen jon ki.
Nekem 6 hetes a picim, es meg o is elfarad a szopiban, mindig elalszik 5-10 percekre, aztan felkel es folytatja.
A melled azert sebes mert nem kapja be rendesen, nem fudsz valakitol tanacsot kerni, hogy megmutassa?
Nalam is sebes volt, meg problemas a szopi, szoptatasi tanacsado segitett.
A tapszertol semmi baja nem lesz, nyugodtan adj neki!
De vigyazz mert ha sokszor kap cumisuvegbol, leszokhat a cicirol, mert a cumibol konnyebben jon.
Ne erzd rosszul magad ha tapszert adsz, mi is pl. ma megyunk a varosba, es viszek tapszert, mert nem mindig van lehetoseg nyilvanosan szoptatni, es a tapszer egyszerubb is nekunk ha uton vagyunk. Persze mire hazaerunk kidurran a cicim, eszik es kesz.
Engem a "cicizés" és "cicit kér" akaszt ki.
Miért nem lehet azt mondami, hogy szoptatod a babát?
Amúgy vannak kisbabák, akik vágig tápszeren nevelkedtek, semmi bajuk. Akárki, akármit mond. Nyugodtan adj neki, engem is zavarna, ha nyilvánosan kellene szoptatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!