XStefix kérdése:
Mivel és hogyan hagytátok el az elalvós szopit?
Figyelt kérdés
Elsősorban hosszú távon szoptató és a természetes elválasztódást támogató anyukák válaszai érdekelnének..
A lányom most 2 éves, még napi 3x szopik, reggel és az alvások előtt. Ha minden igaz, ősztől már nem lesz módom őt mindennap megszoptatni (esti suliba megyek), úgyhogy elkezdeném gyűjteni az ötleteket, hogy hogyan könnyíthetném meg neki az anya nélküli elalvást. Köszi a válaszokat!
2010. márc. 5. 12:10
1/1 anonim válasza:
18 hónapig imádtam szoptatni a kisfiamat, aztán úgy éreztem, hogy mostmár ideje lenne befejezni. Mindig úgy gondoltam, hogy majd Ő egyszer csak elfordítja a fejét és kész. Mivel ez nem történt meg, de észre vettem, hogy inkább már csak "szórakozik" esténként a cicimen, azért egyik este mesét olvastam Neki szopi helyett. Azóta se hiányolta... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!