Tapasztalatokat kerek. Kezdő anyuka vagyok . Szoptatom 4 hetes fiamat de tápszerek kiegészítés kell. mennyi ideig szoptassam? Mindig mindkét melyből?
egy átlagos csecsemő kb. 15-20 perc alatt ürít ki egy mellett. Én is pótoltam a 8. hétig, utána el hagytuk fokozatosan a tápszert. Én úgy csináltam, hogy 20-25 percig volt az egyik mellemen, utána áttettem a másikra, akkor is ha elaludt, és ébresztgettem. Azon is rajta volt kb. 10 percet, majd utána adtam csak neki a pótlást. Ha elalszik akkor ébresztgetni kell, nem tudsz mást tenni. Ha a könnyebb utat választod, és mindig tápszert adsz neki nehogy elaludjon, az egyenes út az apadáshoz.
Próbáld ébreszteni, ha pedig nagyon nem sikerül, akkor hagyd aludni. Ha éhes, akkor eszik, hidd el. Ez a cici kóma 6-8 hetes kor körül eltűnik, amikor már elkezd kinyílni neki az értelme, és érdeklődni kezd a dolgok/fények/hangok iránt, már kevésbé lesz jellemző hogy belealszik a szoptatásba...persze utána is cici függő lesz, és boldogan elszundít rajta (ha hagyod) de már csak szigorúan az után, hogy jól lakott. Addig kitartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!