Ez másnál is volt így? Írnátok tapasztalatokat?
Az a kérdésem, hogy kb 2 hete hagytam abba a szoptatást. lányom most februárban lesz 2 éves, eddig születésétől kezdve folyamatosan szopizott.
Nem apadt el a tejem, semmi probléma nem volt, én döntöttem így, hogy abba szeretném már hagyni a szopit.
A mellem már kezd beállni, nem feszül, ahogy kell, "ellátom", plusszban szedek mellé Urtica urens 15 ch-t. Menstruációm a szüléstől számított 6-7. hét után normálisan beállt. Folyamatos volt... Most viszont, mióta abbahagytuk a szopit nem jött meg.
Nagyjából most (ma +-1,2 nap) kéne vége lennie... Tanácstalan vagyok. Nem szedek semmiféle gyógyszert, se fogamzásgátlót, de nem gondolnám, hogy terhes vagyok. Okozhatja a mensi kimaradását/csúszását, h abbahagytuk a szopit?
Segítsetek! Köszi!!
tesztet nem csináltam még.. de már erre is gondoltam, h biztos ami biztos alapon ellövök ma v holnap egyet.
Nem tudom mennyit számít, h az elmúlt időszak egy kicsit stresszes volt, költöztünk és kissé fáradtnak érzem magam fizikailag... (?)
Sziasztok!
Köszönöm a hsz-kat! :)
Igen valóban baba volt a dologban, de sajnos a hét elejére ébredve vérezni kezdtem és sajnos elvesztettem Őt .. :(
Eddig kórházban voltam, próbáltak a dokik bevetni mindent, de sajnosnem segített semmi ...
Vigyázzatok magatokra!
Boldog békés ünnepeket kívánok nektek!
Sajnálom, vigyázz magadra te is!
Boldog karácsonyt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!