Jòl teszem ha hagyom hogy az egy hetes babám egész nap cicin lòg?
Egyáltalán nem teszed jól! Inkább adj neki cumit! Amúgy meg miből gondolod, hogy a cicit követeli, vagy pedig, hogy éhes? Lehet, hogy egyszerűen csak arra vágyik, hogy a közeledben legyen. Ha így folytatod belefogsz örülni, mert még annyi időd sem lesz, hogy kimenj a wc-re pisilni! Nekem tegnap volt 3 hónapos a babám, már a második héten cumit adtam a szájába, és most csak akkor kell neki, ha elalszik, akkor is csak addig, amint a mély alvás szakaszába lép kiköpi messzire. Szóval attól ne félj, hogy túlságosan rászokik a cumira.
Van egy videó amin meghallgathatod a babák kommunikálását, nekem az sokat segített, lehet, hogy te is csak félreértelmezed a sírásását. A youtube-on keress rá: 5 szó, amit az újszülöttek használnak.
Még nincs késő, még megtudod változtatni, ha be is vett egy rossz szokást akkor azt kb 3 nap alatt kitudod javítani.
Ha segítség kell szívesen adok tanácsot, írhatsz privátban is, mert itt nem biztos, hogy meglátom!
ebben a korban ez még nem gond.. néhány hetes korában maguktól el kezdenek beállni a 2-3 óránkénti evésre. Akkor lesz majd fontos, hogy a sírást ne cicivel kezeld, hanem csak akkor tedd mellre, ha valóban éhes, indokolt az éhség...
de egy egyhetes baba - pláne ilyen melegben - olyan pici a gyomra, persze hogy állandóan a cicin lóg, add neki ahányszor kéri, jót tesz neki is, a tejednek is...kb. 3 hetesen elkezd majd más iránt is érdeklődni, akkor majd érdemes lesz kicsit figyelni hogy ne minden nyűgöt cicivel kezelj, akkor már ringathatod, dajkálhatod, de 35 fokban nagyon fontos, hogy cicizzen, az nem is baj ha nem eszik kiadósan, az eleje a tejnek vizes, szomjúság ellen kiváló számára, ha pedig sokszor kiüríti, egy-két hét múlva ömlik majd a tej :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!