Hazajönnétek úgy a kórházból szülés után, hogy az újszülöttnek még maradnia kell pár napot mert beteg?
Nem kórháza válogatja! Amennyiben szoptatod a babádat, akkor ott maradhatsz a kórházban, kötelező nekik ágyat biztosítani. Igaz, ha intenzíven van, akkor csak szoptatni mehetsz be hozzá, de akkor is maradhatsz!
Ha meg nem anyatejes a baba, akkor is igaz, hogy kiskorúval kórházban egy hozzátartozó lehet bent, de akkor előfordulhat, hogy fizetni kell az ágyért. Ha ezt nem akarod, akkor hoznak éjszakára egy kempingágyat neked. Ez van a törvényben, ha nem engedik fordulj betegjogi képviselőhöz, minden kórházban kell lennie.
Nem mellesleg a nővérkéknek is jobb, mert legalább az anya ellátja a babát, ők csak a gyógyszert adják be.
Amikor én bent voltam a babámmal, megfürdettem, pelenkáztam, semmi dolguk nem volt vele.
Aki meg otthagyta? 3 óránként megetették, tisztába tették, s letették az ágyba, az meg szerencsétlen egész nap ordított. De nem foglalkoztak vele, ők már immunisak erre, azt mondták, nekik nem dolguk dajkálgatni a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!