Hazajönnétek úgy a kórházból szülés után, hogy az újszülöttnek még maradnia kell pár napot mert beteg?
Mi a kérdés?
Nem alhatsz bent, azaz haza KELL menned, de naponta látogathatod.
A hazai kórházak többségében bizony ez a helyzet. Nem választás kérdése, hogy az anyuka bent marad-e vagy sem. Ha menni kell, menni kell, de naponta látogathatja a babát.
Én maradtam. Ugyanez volt a fiammal, elkapott egy fertőzést, és antibiotikumot kapott a PIC-en.
Kecskeméten szültem, de nem vagyok odavalósi, 30 km-re lakom, így nekem engedték,hogy bent maradjak. Miután megkaptam a záróm, kaptam egy szobát egy szinttel lentebb. Itt nincs orvosi ellátás, de étkezés van.
Nem jöttem haza, pedig olyan rosszul aludtam,hogy a 4. ott töltött éjszaka után (4 éjszaka aludtam kb. 6 órát) már a nővér akart hazaküldeni,hogy legalább egy éjszakára menjek haza, hátha bírok aludni, mert így kikészülök. Én valahogy nem tudtam volna hazamenni a fiam nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!