Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Amikor abbahagytátok a szopizá...

Amikor abbahagytátok a szopizást mikor kezdtetek el fogyni?

Figyelt kérdés
Változott egyáltalán valami a súlyotokkal?

2015. jún. 20. 15:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat!

7-es nagggggyon viccces!

9-es te meg annyira sarkos vagy,hogy hihetetlen!

Igazad is lenne,DE! akkor drágám olvasd el,hogy milyen kategóriába írtam ki a kérdést!

Szoptatás kategóriában vagyunk,drága nem a szexualitásban!

Eltévesztetted a házszámot:))))

2015. jún. 21. 06:21
 12/18 anonim ***** válasza:
szopi alatt fogytam, utána híztam
2015. jún. 22. 21:48
 13/18 anonim ***** válasza:
18%
Te meg olvasd e a kérdésed. De legközelebb még kiírás előtt.
2015. jún. 22. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi nem volt hasznos a válaszomba?? Sok okostojás.... nem itt kell kiélni magatokat kötekedjetek máshol...
2015. jún. 23. 22:38
 15/18 A kérdező kommentje:

Nekem hasznos volt.

Sajnos itt tényleg minden jöttment össze-vissza pontoz le mindenkit:(

Ahelyett,hogy a kérdésre válaszolnának kötekednek,nagyképüsködnek, játszák az eszüket.

Nem tudom,h miért nem lehet normálisan válaszolni ha válaszol.

Miért kell egyből lehurrogni ha valaki hízott terhesség alatt és nem tudja hogy kell lefogyni.

Sajnos a hormonálisan feljött(mert ugye senki nem zabál,hogy 20-30kg hízzon) kilókat nagyon nehéz megmozdítani ha valakin rajtamarad.

Akiről lemegy az is hormonális és nem is tesz érte semmit csak itt játssza az eszét:((((

2015. jún. 24. 08:03
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

MIután abbahagytam, zoonal fogyni ketdtem, mert más nem volt otthon.

15/F

2015. jún. 26. 14:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Van 1-2 facebook csoport ha gondolod megirom neked üzibe...
2015. jún. 26. 22:05
 18/18 anonim ***** válasza:
10%

Maradjunk annyiban, hogy valóban helytelen a kérdés, mert a baba szopizik, te pedig szoptatsz, és a kategória a szoptatás, nincs olyan, hogy szopizás kategória. A szexualitás kategória nem értem, hogy merül fel.

Kérdésedre válaszolva, már amire gondoltál szerintem is :), én híztam szoptatás alatt, és még mindig szoptatok, de tuti nem fog lemenni magától, csak mert már nem szoptatok. Fogyókúra fog kelleni.

Ez a 160g szénhidrátos, ez jó diéta?

2015. jún. 28. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!