Fogyni szoptatás alatt?
Két hete kezdtem a futást, diétát. Hát.... nem vagyok magamtól elragadtatva. Heti4-szer futok fél órát, futásban jobb vagyok, mint új koromban, fele annyit eszem, mint előtte, vacsira csak salátát, minden nap hasizom és comb torna, és jó, ha másfél kiló lement. Leányzóm 23 hónapos, még 4-5x szopik, még van 12 fölös kilóm.
Tény, hogy a fiam is 2 évig szopott, akkor is próbáltam fogyni, akkor se nagyon ment, aztán szoptatás végeztével 2 hónap alatt, mindenféle hókuszpókusz nélkül lement rólam 9 kiló.
Kedves Kérdező!
A pontosabb válaszhoz szükség volna még néhány adatra. Pl. Hány kg voltál a terhesség előtt? Pillanatnyilag milyen a testösszetételed? Ehhez képest már jobban lehetne meghatározni, mennyi is az, amit valójában szükséges lenne leadnod (lefogynod). Ezek után az sem mindegy, hogy a tömegvesztés miből következik be. Mellette nagyon fontos, hogy minden tápanyagot, minél jobb minőségben megadj a szervezetednek, amire szükséged van neked, s leányodnak. A gyermeknek legjobb az anyatej, nyugodtan tápláld vele a továbbiakban is. Igen is ügyelj a saját formádra, aminek épp itt az ideje. Jó döntés volt az, amit elkövettél a táplálkozásod és a mozgás területén. Ezt kell még a képességeidhez és a lehetőségedhez mérten tovább fokozni.
A 13 kg egyébként elképzelhető és meg is valósítható. A lényeg viszont a lassabb, de megtartható változáson van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!