Ezúttal meg fog jönni a szoptatás ideje alatt?
Figyelt kérdés
Ma kicsit véres, nyálkás váladék távozott belőlem. A szülés óta még nem menstruáltam. Tíz és fél hónapja szültem.
Az előző szülésem után csak akkor jött meg, mikor abbahagytam a szoptatást teljesen( egy év).
Szerintetek most meg fog jönni annak ellenére, hogy még 4-5 alkalommal szoptatok naponta?
Arra is gondoltam, hogy lehet egy kis( nem menstruációs) vérzés is ez esetleg? Hétfőn voltam dokinàl. Állítólag rákszűrés után előfordulhat kis vérzés, de az már négy napja volt.
Szerintetek mi ez? Mi oka lehet még?
Amúgy én nagyon örülnék, ha tényleg megjönne.:)
2014. jan. 23. 20:35
1/8 anonim válasza:
A rákszűrés már nem lehet az oka.
Az én dokim szerint szoptatás alatt bármilyen mennyiségű bármeddig tartó, kimaradó/visszatérő, szóval bármilyen vérzés normális lehet.
Terhesség amúgy kizárva?
2/8 anonim válasza:
13 hónapja szültem, szoptatok még, és most jött meg azóta először.
3/8 A kérdező kommentje:
Terhesség? Nem védekezünk, de két napja negatív boltba tesztem. Szóval nem.
2014. jan. 23. 21:20
4/8 A kérdező kommentje:
Volt a... Bocsanat
2014. jan. 23. 21:22
5/8 A kérdező kommentje:
Szeretnénk megint babát, ezért örülnék ha megjönne, s ismét lenne peteérésem
2014. jan. 23. 21:23
6/8 anonim válasza:
Akkor lehet beágyazódási vérzés is. 3 nap múlva én tesztelnék még egyet.
7/8 anonim válasza:
Azért, mert nem jön meg, még eshetsz teherbe szoptatás alatt. Anyámnak 2x is sikerült. :)
8/8 A kérdező kommentje:
De jó lenne! Kicsit szúrkál amúgy a hasam, fáj kicsit a derekam.
2014. jan. 23. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!