Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha tápszert viszek magammal a...

Ha tápszert viszek magammal a kórházba, akkor azt kapja a baba?

Figyelt kérdés

Ha az anya nem szoptat valamilyen okból?

Hogy viszonyulnak a többiek, nővérek?

1 hét múlva szülök.

2010. márc. 1. 08:56
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
19%
Ha lenne valami nyomós oka,hogy nem fog szoptatni akkor már reagált volna. Számomra az nem anya aki nem akar szoptatni.
2010. márc. 2. 16:14
 22/30 anonim ***** válasza:
32%
Kedves előttem válaszoló! A kérdező ma reggel 7-kor válaszolt az egyedüli kérdésre, amit feltettek neki, hogy melyik korházban fog szülni.
2010. márc. 2. 21:05
 23/30 anonim ***** válasza:
52%
Milyen okból nem fogsz szoptatni? Jó lenne,ha válaszolnál,mert akkor pontot tehetnénk ennek az egésznek a végére!
2010. márc. 2. 22:24
 24/30 A kérdező kommentje:

Csak egy kérdés hogy ha valamiért nem szoptatok és viszek magammal nem allergizáló tápszert akkor adhatom e?

Vagy ne is foglalkozzam a csecsemősökkel.

2010. márc. 3. 06:57
 25/30 anonim ***** válasza:
Ez függ sok mindentől,de ha mégis tápszerezésre kerül a sor,ők fogják elkésziteni,és odaadni neked,nem hiszem hogy hagynák hogy amit otthonról hozol azt add rögtön a picinek.Nem tudom hogy mi a háttér,de készülj fel hogy nyúzni fognak a szoptatás miatt
2010. márc. 3. 07:30
 26/30 anonim ***** válasza:
menj be előtte a körházba és érdeklődd meg nyiltan. szerintem nem lesznek meg a tápszerkeverés feltételei pl. sterilizálás, mosogatás, sok nyavaja van vele.
2010. márc. 3. 08:51
 27/30 A kérdező kommentje:
Jól van köszönöm szépen.
2010. márc. 3. 09:01
 28/30 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

Gondolom ez is te vagy. Már én sem értem miért akarod annyira tápszerezni azt a gyereket?!?!

2010. márc. 3. 11:26
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem feleslegesen viszel tápszert magaddal. Nekem is tápszeres volt a fiam és nagyon macerás megcsinálni, arra ott nem nagyon lesz lehetőséged. Ki kell mosni a cumisüveget, sterilizálni, vizet forralni a tápszernek, lehűteni, bekeverni, stb. Sajnos arra, hogy sterilizáld a cumisüveget és hogy vizet forralj, ott nem lesz lehetőséged. Ezt meg szerintem nem csinálják meg a csecsemősök sem. De ne izgulj, az első 1-2 napban nem lesz ebből gond. Minden gyerkőc szokott picit veszíteni a súlyából. Nem írtad, hogy mi az oka annak, hogy nem akarsz szoptatni, de azért én átgondolnám még a helyedben. Hihetetlenül macerás a tápszerezés és amikor már majd a 20. éjszaka kelsz fel és az üvöltő gyerkőccel a karodon próbálsz cumisüveget kimosni, sterilizálni, akkor arra fogsz gondolni, hogy bárcsak szoptattál volna. Ezenkívül egy éjszaka nem is egyszer kell majd felkelned, hanem 2-3 alkalommal. Ha viszont az elején nem próbálkozol a szoptatással, akkor később már nem fogsz tudni. Sajnos nekem nem volt választási lehetőségem, szerintem használd ki! ;-(
2010. márc. 3. 12:34
 30/30 A kérdező kommentje:
Az nem én voltam, kedvesem.
2010. márc. 3. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!