Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha tápszert viszek magammal a...

Ha tápszert viszek magammal a kórházba, akkor azt kapja a baba?

Figyelt kérdés

Ha az anya nem szoptat valamilyen okból?

Hogy viszonyulnak a többiek, nővérek?

1 hét múlva szülök.

2010. márc. 1. 08:56
1 2 3
 11/30 Tittiritty ***** válasza:
31%
Arra nem gondoltatok, hogy esetleg valami miatt nem AKAR a kedves Kérdező szoptatni?
2010. márc. 1. 11:03
 12/30 anonim ***** válasza:
66%
Nekem is pont ez jutott eszembe, hogy valamiért nem akar szoptatni. Nem értek vele egyet, de az ő dolga ha így is van.
2010. márc. 1. 11:46
 13/30 anonim ***** válasza:
32%
Ez nem akarás vagy nem akarás kérdése.
2010. márc. 1. 11:59
 14/30 anonim ***** válasza:
34%
Nem akarod szoptatni a babát? Ha így van akkor nem leszel a kórházban senki kedvence. Felesleges vinned t6ápszert, azt nem adják oda a babának, mert szoptatnod kell. A másik meg, hogy míg nincs meg a baba, addid nem ír a doki tápszert.
2010. márc. 1. 14:27
 15/30 anonim ***** válasza:
31%
Ki fognak utálni a szobatársaid ha nem akarsz szoiptatni!!!!!!!!!!!! A nővérek meg ki fognak akadni.
2010. márc. 1. 14:28
 16/30 anonim ***** válasza:
52%

11.02-es vagyok!

Szerintem nem kellene támadni rögtön a kérdezőt, mert nem is tudjuk, hogy akar-e vagy nem akar-e szoptatni. Ha nem akar szoptatni, akkor sincs joga senkinek sem bántani.

Előttem szóló, honnan tudod, hogy ki fogják utálni a szobatársai? Ha én lennék a szobatársa nem utálnám ki.

Én anyatejjel táplálom a babámat, mégis így gondolom. Szerintem nem helyes az a hozzáállás, hogy "mindenkinek a saját döntése, hogy mit ad enni a gyerekének, DE...."

Kérdező, melyik korházban fogsz szülni? Menj be és beszélj a csecsemősökkel vagy előtte az orvosoddal/szülésznővel!

2010. márc. 1. 14:34
 17/30 anonim ***** válasza:
11%
Jaj,ne bántsuk a kérdezöt! Biztos,hogy egészségügyi probléma miatt nem tud szoptatni! Valószinüleg le kellett vágni a melleit,ezért nem fog tudni szoptatni!
2010. márc. 1. 16:53
 18/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem pedig nem kellene sem bántani, sem gúnyolódni, hiszen fogalmunk sincs hogy mi a helyzet. Ha pedig tényleg nem akar, hát istenem!! Kinek mi köze van hozzá? A tápszeres gyerekek is felnőnek és nem kevesebbek mint az anyatejes babák! Én még nem szültem meg, szoptatni szeretnék. De mi van ha nem tudok? Akkor már nem leszek ember? Ugyan már emberlányai ne legyünk ennyire negatívak! Örüljünk annak, hogy mindannyian babát várunk és életünk legszebb élménye vár ránk! Ez közös bennünk, fogjunk már össze! Tisztára mint a politika!! Kinek így, kinek úgy!
2010. márc. 1. 17:10
 19/30 anonim ***** válasza:
29%

Az egy dolog ha valaki nem tud, pedig megpróbálta, de nem szabad egy újszülötől elvenni az esélyt arra, hogy anyatejet kapjon, azáltal, hogya szülőanyja meg sem próbálja.

A szoptatás a szülés természetes folytatódása, segíti a méh mihamarabbi összehúzódását.

2010. márc. 1. 18:02
 20/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, Sote II szülök majd. A leendő háziorvosunk azt mondta ír fel tápszert.
2010. márc. 2. 06:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!