Ha tápszert viszek magammal a kórházba, akkor azt kapja a baba?
Ha az anya nem szoptat valamilyen okból?
Hogy viszonyulnak a többiek, nővérek?
1 hét múlva szülök.
11.02-es vagyok!
Szerintem nem kellene támadni rögtön a kérdezőt, mert nem is tudjuk, hogy akar-e vagy nem akar-e szoptatni. Ha nem akar szoptatni, akkor sincs joga senkinek sem bántani.
Előttem szóló, honnan tudod, hogy ki fogják utálni a szobatársai? Ha én lennék a szobatársa nem utálnám ki.
Én anyatejjel táplálom a babámat, mégis így gondolom. Szerintem nem helyes az a hozzáállás, hogy "mindenkinek a saját döntése, hogy mit ad enni a gyerekének, DE...."
Kérdező, melyik korházban fogsz szülni? Menj be és beszélj a csecsemősökkel vagy előtte az orvosoddal/szülésznővel!
Az egy dolog ha valaki nem tud, pedig megpróbálta, de nem szabad egy újszülötől elvenni az esélyt arra, hogy anyatejet kapjon, azáltal, hogya szülőanyja meg sem próbálja.
A szoptatás a szülés természetes folytatódása, segíti a méh mihamarabbi összehúzódását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!