Ki mibe viszi sétálni a babót ilyen jó idöben? /10-14fokban/? Mit adtok rá?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 07:52
11/13 A kérdező kommentje:
Már bocsi!De szerintem ugyhivom ahogy én akarom,nem ti fogjátok megmondani szerintem.A másik hogy miért irtok ide ha idegesit ez titeket??????? ha nem válaszolsz akkor ne irj.Köszönöm!!!!!!!!!!
2010. márc. 10. 09:16
12/13 anonim válasza:
Már elnézést, de teljesen egyetértek a kérdezővel.
Ha vkinek nem tetszik vmi, akkor ne írjon, vagy ha nem a kérdéshez szól hozzá. (én írtam választ is)
13/13 A kérdező kommentje:
Szia:)Köszi hogy igazat adsz nekem.hihetetlen milyen emberek vannak manapság?!Miért nem mindegy neki hogy én hogy nevezem a kislányomat?Ha van neki vagy majd lesz akkor nemtudom mitszolna hozzá ha énis beleszolnék pedig semmi közöm hozzá.Na mind1!Boldog babázást mindenkinek:)
2010. márc. 10. 14:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!