Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ki mibe viszi sétálni a babót...

Ki mibe viszi sétálni a babót ilyen jó idöben? /10-14fokban/? Mit adtok rá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 07:52
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi:)elfelejtettem irni hogy 3,5 hónapos:)köszi a válaszokat
2010. márc. 1. 07:54
 2/13 anonim ***** válasza:
A szél és az orrfolyása miatt én még mindig overálban sétáltatom :( 11 hónapos pedig. Ha nem lenne ekkora szél, és nem folyna az orra, akkor a melegebb kinti ruháját adnám rá, és a zsákba ültetném, hogy alul azért melegitse.
2010. márc. 1. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
bundazsák és alatta pamutrugi.3 hónapos a kicsim.
2010. márc. 1. 08:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Itthoni ruhája, rajta a vékonyabbik zsák. Be is takarom, de már nem a vastag kocsitakarójával, hanem egy vékonyabbal.
2010. márc. 1. 08:25
 5/13 anonim ***** válasza:
3 hónapos a kislányom. Hosszú body, tipegő, plüss overál és bundazsák. A babakocsiban nem éri a gyereket a szél. Ja, sapi!
2010. márc. 1. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Én ma az 5 hósomat így vittem:

Sapi, rövid body, hosszúujju véknyabb pulcsi, rá egy kocsikabát és egy mellény, alulra harisnya, zokni, bélelt nadrág, kocsicipő és még be volt takarva egy pléddel.

Tapasztaltabbak szerint is jó így?

2010. márc. 1. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Én az 5 hónapos fiamra hosszú ujjú bodyt, zoknit, béléses nacit, zoknit, sapit, kapucnis kardigát és kabátot adtam. Semmi mást, szép idő volt. Én az overállt már el is raktam a szekrénybe (de lehet hétvégén elő kell venni, havazást mondanak)
2010. márc. 2. 01:26
 8/13 anonim válasza:
remélem nekem gyermekem lesz, mert a babókból már elegem van...
2010. márc. 8. 23:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Bocs, de ki az a "babó?" Csak azért kérdezem, mert van a házunkban egy meztelen kutya (Xolos), akit Babónak hívnak, és azt hideg időben sohasem viszik sétálni...
2010. márc. 9. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

A baba szónak egy idóta eldeformítása...

Mennyivel szebb szó a BABA és az is csak 4 betű!

2010. márc. 9. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!