Ki mibe viszi sétálni a babót ilyen jó idöben? /10-14fokban/? Mit adtok rá?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 07:52
1/13 A kérdező kommentje:
Bocsi:)elfelejtettem irni hogy 3,5 hónapos:)köszi a válaszokat
2010. márc. 1. 07:54
2/13 anonim válasza:
A szél és az orrfolyása miatt én még mindig overálban sétáltatom :( 11 hónapos pedig. Ha nem lenne ekkora szél, és nem folyna az orra, akkor a melegebb kinti ruháját adnám rá, és a zsákba ültetném, hogy alul azért melegitse.
3/13 anonim válasza:
bundazsák és alatta pamutrugi.3 hónapos a kicsim.
4/13 anonim válasza:
Itthoni ruhája, rajta a vékonyabbik zsák. Be is takarom, de már nem a vastag kocsitakarójával, hanem egy vékonyabbal.
5/13 anonim válasza:
3 hónapos a kislányom. Hosszú body, tipegő, plüss overál és bundazsák. A babakocsiban nem éri a gyereket a szél. Ja, sapi!
6/13 anonim válasza:
Én ma az 5 hósomat így vittem:
Sapi, rövid body, hosszúujju véknyabb pulcsi, rá egy kocsikabát és egy mellény, alulra harisnya, zokni, bélelt nadrág, kocsicipő és még be volt takarva egy pléddel.
Tapasztaltabbak szerint is jó így?
7/13 anonim válasza:
Én az 5 hónapos fiamra hosszú ujjú bodyt, zoknit, béléses nacit, zoknit, sapit, kapucnis kardigát és kabátot adtam. Semmi mást, szép idő volt. Én az overállt már el is raktam a szekrénybe (de lehet hétvégén elő kell venni, havazást mondanak)
8/13 anonim válasza:
remélem nekem gyermekem lesz, mert a babókból már elegem van...
9/13 anonim válasza:
Bocs, de ki az a "babó?" Csak azért kérdezem, mert van a házunkban egy meztelen kutya (Xolos), akit Babónak hívnak, és azt hideg időben sohasem viszik sétálni...
10/13 anonim válasza:
A baba szónak egy idóta eldeformítása...
Mennyivel szebb szó a BABA és az is csak 4 betű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!